Nules: Nules restaurar el bnker de La Vieta


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196079_121734/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/8/196079_121734/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-08-2020
Nules restaurar el bnker de La Vieta

L'Ajuntament de Nules rebr una subvenci per un import de 3.771,65 euros de Turisme Comunitat Valenciana per a la restauraci i ladequaci del bnquer de la Vieta.

El projecte t un cost total de 6.286,08 euros i tindr una duraci aproximada de dos mesos. En concret constar de quatre fases: una primera intervenci arqueolgica d'excavaci i neteja de vestigis, que ser precedida pel condicionament de la zona exterior per a embellir l'entorn, i finalment la senyalitzaci turstica i interpretativa del vestigi, i les mesures de seguretat.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, mostrava la seua satisfacci per la subvenci atorgada i afirmava que s un pas important per a continuar reivindicant el nostre patrimoni local. Nules avana com a destinaci turstica i actuacions com la que es dur a terme oferiran al visitant una experincia nica en el nostre entorn.

El bnquer de La Vieta est format per un niu de metralladores de planta circular-ovoide, i va ser construt amb ciment i gres roig de la zona, procedent principalment de l'arrencada de les vorades de la mateixa poblaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana