Nules: Nules no autoritzarcasals en la setmana de festes patronals suspesa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196083_121737/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-08-2020
Nules no autoritzarcasals en la setmana de festes patronals suspesa

LAjuntament de Nules no autoritzar actes festius alternatius ni lobertura de casals en la setmana de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu suspensa per prevenci davant lactual situaci sanitria per la Covid-19, i que estava previst celebrar-se els dies del 21 al 30 dagost.
Una decisi que sha acordat hui en la Junta Local de Seguretat celebrada a Nules. La junta ha estat presidida per lalcalde de Nules, David Garca i pel secretari de la Subdelegaci del Govern a Castell, Gabriel Estevan de la Fuente, i ha comptat amb la presncia de la cap de la Unitat contra Violncia de Gnere de la subdelegaci, Rosa Marco Chord, i de representants de les forces de seguretat com ara la Gurdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local, a ms de representants de Protecci Civil, Creu Roja, i Centre de Salut.

Hem demanat collaboraci i coordinaci de les diferents forces de seguretat per a fer controls els dies de la setmana de festes suspesa, ja que des de lajuntament no es va a autoritzar cap tipus dacte. De manera que no sautoritzaran casals, ni talls de la via pblica per a sopars o dinars, o actuacions musicals, entre altres. Tamb se suspendran temporalment les autoritzacions daquells casals que obrin al llarg de lany. Per tant, tindrem un dispositiu especial per a fer complir aquestes mesures que en el cas dincompliment seran sancionades, assenyala lalcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garca.

Entre altres assumptes tractats cal destacar a ms el balan fet de les actuacions i mesures portades a terme pel consistori davant la Covid-19, en concret sha acordat seguir desenvolupant una campanya coordinada entre la Policia Local, la Gurdia Civil i la Policia Autonmica per a controlar que els locals doci i les terrasses complisquen la normativa actual.

A ms, tamb sha valorat positivament el funcionament de Viogen a la localitat de Nules, i sha renovat el conveni. Cal recordar que en el mes de maig de lany 2017 la Junta Local de Seguretat de Nules va aprovar el nou protocol per a la Protecci de Vctimes de Violncia de Gnere, aix doncs entre les accions principals que shan realitzat es troba el procs dintegraci de la Policia Local en el sistema Viogen i la creaci de la comissi tcnica amb la corresponen Mesa Psicosocial de Violncia de Gnere de Nules formada per representants dorganismes com ara la Subdelegaci del Govern, lOficina de Vctimes del Delicte, el Centre Dona 24 hores, Gurdia Civil, Policia Local o el departament de Serveis Socials de lAjuntament de Nules, aquesta mesa s un dels principals mecanismes de coordinaci i perms la participaci de la Policia Local en lexecuci i seguiment de les mesures judicials per a la protecci de vctimes de violncia de gnere de la localitat. Per tant, a hores dara hi ha una major collaboraci i coordinaci en aquests assumptes entre la Gurdia Civil i la Policia Local, explica David Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana