Nules: Ms de 80 establiments de Nules paricipen en la campanya turstica 'sud de Castell. Mediterrrani a un pas


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196244_121891/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-09-2020
Ms de 80 establiments de Nules paricipen en la campanya turstica 'sud de Castell. Mediterrrani a un pas

MS DE VUITANTA ESTABLIMENTS DE NULES PARTICIPEN EN LA CAMPANYA TURSTICA SUD DE CASTELL MEDITERRANI A UN PAS

Lajuntament reparteix sobres de sucre amb els que es promociona els recursos turstics de les poblacions del Pacte de la Plana Baixa

Ms de vuitanta establiments de la localitat de Nules participen en la campanya Sud de Castell Mediterrani un pas que el Consorci del Pacte Territorial per lOcupaci de la Plana Baixa, al que pertany Nules, ha posat en marxa per a promocionar el turisme de proximitat.

De fet, lAjuntament de Nules ha sigut lencarregat de repartir els sobres de sucre amb els que es vol incrementar les visites als recursos turstics de les poblacions que formen part daquest Pacte com ara Eslida, Artana, la Vilavella, Nules, la Vall dUix, Fondeguilla, Moncofa, la Llosa, Xilxes i Almenara.

Des de la regidoria de Turisme sassenyala que els sobres porten frases proposades pels mateixos pobles destacant les principals atractius turstics de cadasc, de manera que shan repartit pels bars, cafeteries, restaurants i locals doci amb lintenci de que quan una persona estiga prenen caf en un dels nostres establiments puga assabentar-se de que a pocs quilmetres de Nules hi ha llocs tant de costa com dinterior per a poder visitar, explica Guillermo Latorre.

A ms, amb aquesta campanya es pretn tamb donar a conixer la marca Sud de Castell Mediterrani. No obstant aix, aquesta acci semmarca en el Pla de Dinamitzaci i Governana Turstica desenvolupat des del Consorci Gestor del Pacte Territorial per lOcupaci de la Plana Baixa, i est finanat a parts iguals per Turisme Comunitat Valenciana, Diputaci Provincial de Castell i el propi Consorci del Pacte de la Plana Baixa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana