Nules: Nules tallar els carrers confrontants al CEIP Cervantes en horari d'entrada i eixida d'alumnes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196263_121907/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 14-09-2020
Nules tallar els carrers confrontants al CEIP Cervantes en horari d'entrada i eixida d'alumnes

La setmana passada l'AMPA del CEIP Cervantes va registrar una sollicitud a l'Ajuntament de Nules sollicitant el tall dels carrers Sant Mateu i Ramn y Cajal, a l'altura del collegi, per a evitar el trnsit de vehicles a les hores d'entrada i eixida d'escolars per a guanyar en Seguretat viria d'alumnat i famlies. El mateix dia l'Alcalde i el Cap de la Policia Local van visitar la zona per a estudiar les *alternatives, i desprs de l'informe favorable de la Policia Local al sollicitat, es va decretar el tall dels dos carrers i en els horaris sollicitats.

Les tanques seran colacades per la conserge del *CEIP Cervantes, que s personal de l'Ajuntament de Nules.

La Brigada Municipal tamb ha repintat els passos de zebra de l'entorn escolar fa uns dies, aix com va pintar quatre nous passos de zebra en l'encreuament de Carrer Sant Mateu amb Carrer La Llosa, atenent aix una altra sollicitud de l'AMPA del centre educatiu.

Cal recordar que actualment tamb es tallen els carrers a hores d'entrada i eixida en els *CEIP *PIO XII, *CEIP JAUME I, *CEIP *NOU PEDRO ALCZAR i Collegi Consolaci. En aquests moments s'est tramitant l'autoritzaci per a fer el mateix en *CEIP *LOPE DE VEGA i IES GILABERT DE CENTELLES, en haver-se registrat sengles sollicituds dels representants de *pedres i mares.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana