Nules: Nules amplia el Mercat Ambulant de les platges a tot el mes de setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196273_121917/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196273_121917/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196273_121917/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-09-2020
Nules amplia el Mercat Ambulant de les platges a tot el mes de setembre

El mercat ambulant de les Platges de Nules amplia la seua activitat fins a final daquest mes de setembre. LAjuntament de Nules allarga tamb aquest servei que es presta en la temporada estival, de fet amb aquesta iniciativa es vol donar continutat a totes les activitats i serveis al llarg de tot el mes de setembre.

El mercat ambulant va reprendre la seua activitat el passat 11 de juny, avanant en unes setmanes la seua obertura i ampliant la seua duraci en la present temporada fins al 10 de setembre amb lintenci dallargar aquest servei, ara hem prolongat lactivitat tot el mes de setembre ja que hi ha molts vens que encara es troben residint en la zona martima, explica el regidor de Mercats, Csar Estaol.

Per altra banda, es va a prestar un servei de transport enfocat a lalumnat de linstitut que a hores dara encara est residint a la zona martima, des de dimecres, 16 de setembre, i fins divendres, 2 doctubre, de dilluns a divendres, simplementa en el servei de transport urb un nou horari enfocat a lalumnat de linstitut que es troba encara residint a la poblaci martima, comenta la regidora de Platges, M. Jos Esteban.

Cal recordar que el servei de salvament i socorrisme de les platges tamb sha ampliat fins al prxim 20 de setembre, i lhorari destiu del servei de transport urb amb destinaci a les platges de Nules estar vigent fins al 30 de setembre. El servei es presta de dilluns a diumenge en horari de mat i de vesprada, des de les 08.00 fins a les 21.30 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la poblaci martima.

Des de lajuntament es reitera que sha volgut ampliar aquests serveis per que al mes de setembre encara hi ha molta gent residint a les platges, de manera que es vol seguir donant continutat a aquesta iniciativa els prxims anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana