Nules: Una dotzena d'entitats participaran en la Mostra de Serveis i Activitats Esportives, Educatives i Culturals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196285_121924/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-09-2020
Una dotzena d'entitats participaran en la Mostra de Serveis i Activitats Esportives, Educatives i Culturals

Una dotzena dentitats de lmbit esportiu, educatiu i cultural de Nules participaran en la mostra local de serveis i activitats doci dirigides a la poblaci infantil i juvenil que tindr lloc aquest cap de setmana i en la que es presentar loferta dactivitats de cara a linici del nou curs escolar.

En concret, formaran part daquesta mostra lAjuntament de Nules amb la programaci del Centre Pblic Municipal de Formaci de Persones Adultes, activitats de la regidoria dEsports i de la piscina municipal, i la programaci del Casal Jove per al curs 2020/2021; lAssociaci dAcadmies de Nules; lAssociaci Musical Artstica Nulense; lEscola de Futbol Benicat; el Club Futbol Nules; Club Atletisme Noulas; Club Triatl Trinoulas; Scude Nules; Club de Patinatge Taurons de Nules; Club Handbol Nules; Club de karate Nihon Budo lArenal; i Taronja Basket Nules.

Aix doncs, la fira se celebrar els dies 19 i 20 de setembre en la plaa Major en horari de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores dissabte i diumenge de 9 a 13 hores.

De manera que lajuntament facilitar als expositors la carpa, taules i cadires, i establir les mesures de seguretat i higiene pertinents per a complir amb la normativa de prevenci davant la Covid-19.

Des de lajuntament sassenyala que lidea s facilitar a les entitats i associacions locals la promoci de les programacions i activitats que presten al sector ms jove de la poblaci per al curs acadmic 2020/2021. De fet, aquesta programaci es presentava cada any en la fira agrcola que t lloc al mes de setembre i que enguany sha susps per la pandmia, comenta lalcalde de Nules, David Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana