Nules: Les diferncies entre l'alcalde i Mario Garca acaben amb l'intrevenci de la policia local en el ple


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/5_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196327_121959/6_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-09-2020
Les diferncies entre l'alcalde i Mario Garca acaben amb l'intrevenci de la policia local en el ple

Es va tornar a repetir. Brega en el ple de l'Ajuntament de Nules i esta vegada, amb entrada de la policia local, inclosa. L'Equip de Govern es va quedar noms. El PP, per solidaritat amb Mario Garca, va abandonar la sessi plenria i el PSOE va fer el mateix.

Tot va ocrrer a l'hora i vint minuts del ple. El punt es va quedar sobre la taula per a treballar-lo durant aquest mes i tornar al segent ple. Aix, no es va arribar a votar l'esmena presentada pel PSOE. El PP va adduir que l'alcalde no els havia deixat explicar-se i que estaven a favor de l'esmena.

Per com ja s'havia deixat sobre la taula, ja no es podia votar l'esmena. aix s el que diu el Reglament que regeix el funcionament, *ROF.

L'alcalde, David Garca, va adduir que s'havia complit el *ROF tant pel que fa a deixar el punt sobre la taula, com en els temps de debat del punt i que, per tant, no pertocava per a ms parlaments.

La falta de cintura en aquest aspecte, al no permetre un torn extra o aclariments per haver-se esgotat els torns, va encendre a populars i socialistes. I tot va derivar en tres anomenades a l'ordre, l'expulsi i la posterior trucada telefnica a la policia local perqu comunicara a Mario Garca que abandonara el ple.

*ROF en m, havien finalitzat els torns d'intervencions, per ahir els populars van criticar l'actitud del president del ple perqu "vam veure, una vegada ms, com l'alcalde tractava de crrer una cortina de fum per a tapar les seues mentides sobre una actuaci que ens va semblar totalment antidemocrtica.

Per aquest motiu la portaveu del PP de Nules, Mara Victoria Marzal va fer una crida a l'alcalde perqu abandone el populisme i la censura que va imposar en el ple. A Nules no li donar menjar la propaganda poltica amb la qual l'alcalde governa el nostre poble. Ens enfrontem a una crisi econmica d'una gravetat extrema que no es pot atallar amb poltiques de cart pedra, que noms viuen de la imatge i que fan una lectura antidemocrtica del marc legal vigent.

Marzal va reivindicar la responsabilitat i sentit com que ens estan reclamant els nostres vens per a ser capaos de treballar pel futur del nostre poble. I aix s precisament el que pretenem ahir en ple, exposar amb raonaments lgics la necessitat d'informes tcnics i l'explicaci de la secretria general de l'Ajuntament davant els dubtes que ens plantejava la proposta de l'equip de govern.

Enfront d'aix, va afegir, hi ha qui no desitja escoltar els nostres arguments i ens veta el dret a exposar el nostre criteri, com ahir lamentablement es va poder advertir en ple. Malgrat tot, continuarem treballant i reivindicant un millor futur per a Nules.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana