Nules: Nules presenta les seues programacions esportives i juvenils per a la presente temporada


 
La Plana al Dia | Nules | General | 26-09-2020
 

Les regidories dEsports i Joventut de lAjuntament de Nules han presentat les programacions dactivitats per a la present temporada, en concret sha establs el perode dinscripci per a les activitats esportives, per als cursets de la piscina municipal i per a la programaci del Casal Jove.

Aix doncs, entre les activitats programades per la regidoria dEsports cal destacar manteniment, pilates, ioga, zumba o cubb que es desenvoluparan en les installacions del poliesportiu municipal en lltim trimestre daquest any 2020. Les inscripcions tindran lloc els dies del 28 de setembre al 2 doctubre en horari de 9.30 a 16.30 i de 19 a 21 hores en les oficines de la Piscina Municipal.

Per altra banda, tamb shan programat diferents cursets que com cada any tindran lloc a la piscina coberta com ara aiguasalus; nataci dadults iniciaci; nataci adults perfeccionament; nataci infantil; rendiment; aiguafitness; i els cursets de lescola de nataci dirigits a xiquets i xiquetes dentre 5 i 16 anys; entre altres. De manera que, les persones abonades poden inscriu-se en les oficines de la Piscina Municipal del 26 al 31 doctubre; els cursetistes del 2 al 7 de novembre; i places lliures del 9 al 14 de novembre.

A ms, la programaci del Casal Jove compta amb tallers i cursos per a gent jove i adolescent com ara el Curs de Monitor dActivitat de Temps Lliure, Educatiu Infantil i Juvenil; Curs de Menjador en Centres dEnsenyament; Taller de Maquillatge dAnimaci; Taller de Coreografies i Danses de Campament; Recursos Teatrals i dExpressi Corporal; Jocs de Taula com a Recursos Ldics i Dinamitzadors; Jocs Tradicionals i Populars; Globoflxia; Taller de Motivaci i Tcniques dEstudi; o altres com Defensa Personal.

En lrea dinfncia sha programat altres tallers anomenats Art&graf; English; Taller Contam un Conte; Teatre; Jocs dAhir i dAvui; Robtica.Lego; Informtica; Tcniques dEstudi; Taller dEducaci Emocional; Ball Urb; Moute a Ritme de Funky; Guitarra; Escacs; Tallers dArt (pintura en llen); Activitats Artstiques i Manualitats; i Disseny Txtil i Illustraci, entre altres.

Per a matricular-se en alguna daquestes activitats hi ha que anar al Casal Jove en horari de 10 a 13.30 hores dijous i divendres al mes de setembre; i d11.30 a 13.30 dilluns, dimecres i divendres, i de 17 a 19 hores de dilluns a divendres a partir del mes doctubre.

Davant a, el regidor responsable desports i joventut, Gabriel Torres, comenta que enguany sha treballat per a oferir unes activitats segures, de manera que sha disminut el nmero de places per a garantir les mesures de seguretat, i a ms en les activitats esportives davant la reducci de les persones assistents shan fet ms grups per a possibilitar una major participaci davant la gran acollida que aquestes activitats tenen entre la poblaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana