Nules: El PP reclama a l'alcalde que els facilite la vida als comeros en lloc de complicar-li-la


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196498_122112/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Nules | General | 24-10-2020
El PP reclama a l'alcalde que els facilite la vida als comeros en lloc de complicar-li-la

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a l'alcalde de la localitat perqu facilite la vida als comeros en lloc de complicar-li-la. Marta Lpez, regidora del PP a Nules, ha lamentat que la localitat haja establit unes bases d'ajuda als comeros que sn un autntic embolic i que en lloc de redistribuir els fons en diversos negocis obliga el client a realitzar la totalitat de les seues compres en un nic establiment.
L'objectiu s que tota Nules guanye, i aquestes bases serien una bona oportunitat d'aconseguir-lo si l'alcalde, en lloc d'actuar de nou per lliure, haguera escoltat als professionals i haguera posat en prctica les propostes que des dels professionals es plantegen. No obstant aix, una vegada ms ha actuat com sol fer, sense escoltar a ning i decidint de manera unilateral una campanya que est generant ms crtiques que aplaudiments.
Des del PP donarem suport a qualsevol iniciativa que vaja en la lnia de treballar per Nules, per a garantir que els fons d'aquest municipi ajuden a blindar els pilars de la nostra economia, que sn els autnoms, les pimes, les micropimes i les empreses. s a ells als qui hem d'injectar els fons que des de l'alcaldia segueixen sense activar-se i que serien bsics per a reforar els baluards del nostre teixit productiu.
Cal recordar que el PP va presentar al juny una bateria de mesures per a activar l'economia i evitar la crisi en la localitat. Des de mesures socials per a evitar la runa de les famlies, fins als plans econmics que feren costat a tots els sectors econmics de la localitat, totes van ser accions dirigides a sumar, mai a restar. Hui Nules, tal com ha explicat Marta Lpez, pateix una desocupaci que afecta 719 famlies, mentre que a l'inici de l'any el registre era de 538. O ens posem a treballar ja de manera conjunta per a evitar que Nules caiga en la runa, o el protagonisme de l'alcalde i les seues mesures populistes poden acabar precipitant-nos al desastre, ha declarat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana