Nules: Nules adequa les activitats del Casal Jove als protocols de prevenci Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196513_122128/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 25-10-2020
Nules adequa les activitats del Casal Jove als protocols de prevenci Covid-19

Les Regidories dEducaci, dInfncia i de Joventut, mitjanant el Casal de Joves de Nules, ofereix cada any una programaci de cursos i tallers per als infants i adolescents; i enguany, amb el repte que suposa la nova normalitat, ha adaptat les installacions per a complir els requisits de separaci fsica, ventilaci i desinfecci que garanteixen ls segur de les mateixes.

Aix, des de lAjuntament de Nules es vol contribuir a que els infants continuen amb loferta socio-educativa complementria, i que les famlies disposen de serveis pblics que els ajuden a conciliar, comenta la regidora dEducaci, Rosa Ventura.

De manera que aquesta setmana han donat inici els cursos dEscacs, Ball Urb, Manualitats i Defensa Personal. Aquests cursos tenen una cabuda dentre deu i dotze alumnes per classe, i com cada edici, han tingut una gran acollida.

El proper mes de novembre continuar la programaci amb linici de nous cursos com ara els dAngls, Art & Graf, Teatre, Robtica, Tcniques dEstudi, Guitarra i Monitor de Temps Lliure.

Des de la Regidoria dEducaci es fa una crida a que tothom participe i collabore de forma responsable, seguint els protocols i recomanacions que eviten la propagaci del virus, i aix poder gaudir de les activitats tot el curs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana