Nules: El PP perde al seu afiliat ms major, Jos Ferrando Almela


 
La Plana al Dia | Nules | General | 26-10-2020
 

Jos Ferrando Almela, era als seus 99 anys i un mes, l'afiliat al PP ms longeu de tota la provncia de Castell. Aquest diumenge va morir i va deixar un buit difcil de cobrir, no sols entre els afiliats al PP, sin en molts nulers. El PP ha ems el segent obituari sobre aquest tema:

Obituari:
Ahir ens va deixar el 'Siny Pepe, El Mitjer', desprs d'una llarga vida plena de vivncies i passi per Nules.

Va ser un home treballador, entranyablement familiar, amic dels seus amics i un enamorat amb majscules del nostre municipi i de la seua histria que contava sense prejudicis a qualsevol que tinguera una bona estona per a escoltar-li.

La seua histria sempre era veritat, perqu certament demostrava que per ell noms el temps passava en el document nacional d'identitat. La seua memria era impressionant.

La vida li va donar la sort de poder celebrar al costat dels seus fa a penes un mes el seu 99 aniversari per aquesta vegada no va poder superar aquesta batalla que tant de dolor est causant en els ltims temps.

Fins a l'ltim dia va mostrar aqueix cap envejable, fet que va servir a molts per a recordar la histria de Nules i les seues tradicions ms oblidades. Recorria tram a tram totes i cadascuna dels carrers del municipi amb una agilitat immillorable, fins i tot aconsellava sobre els pendents i els recorreguts fluvials.

Va ser d'aqueixos valents que van fundar el Partit Popular de Nules i fins ahir, l'afiliat amb major edat i experincia de Nules, de la provncia de Castell i de ben segur de tota Espanya.

En cada mting, en cada reuni i en cada visita on rebem a algun dirigent, all estava ell per a ser un dels primers a donar-los la benvinguda, algun consell i, si era necessari, estirada d'orelles. Perqu ell anava de cara i amb els seus parlava clar i sense embuts.

La famlia del Partit Popular de Nules est de dol. Servisquen aquestes lnies per a mostrar el nostre ms sentit condol als seus fills, netes i altres familiars.

Hui Nules plora a un home lluitador i bona persona.

El nostre homenatge i mostra de gratitud per tot el que ens ha donat.

Grcies 'Siny Pepe'.

Descansa en pau. Mai t'oblidarem.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana