Nules: L'alcalde fa una crida per a que els vens de Nules s'autoconfinen durant 15 dies a Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196548_122157/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 30-10-2020
L'alcalde fa una crida per a que els vens de Nules s'autoconfinen durant 15 dies a Nules

LAjuntament de Nules davant l increment de contagis en les ltimes setmanes, que es troba en 49 casos positius per prova PCR, torna a fer una crida a la poblaci per a que durant els prxims quinze dies sautoconfine limitant al mxim les relacions socials no necessries.

En aquest sentit, lAlcalde de Nules, David Garca, recolza i valora positivament les mesures preses per la Conselleria de Sanitat, en aquest moments delicats sn mesures difcils per necessries i hi ha que fer un esfor entre tots per a eixir daquesta conjuntura sanitria. Volem traslladar a la ciutadania un missatge unitari de tots els grups municipals per a que durant quinze dies sautoconfine per a aix intentar baixar les xifres.

De fet, a partir de les 00.00 hores de dissabte, 31 doctubre, entraran en vigor les noves mesures decretades per la Generalitat Valenciana per al municipi de Nules, aix doncs es limiten els aforaments de vetlles a 15 persones en espais tancats i a 25 persones en zones a laire lliure; les ceremnies de diferents tipus no podran superar les 30 persones; els locals comercials deuran limitar laforament a 1/3 del total; tamb la venda ambulant es redueix a un 50% daforament; i per al sector de lhostaleria es limita laforament a 1/3 en linterior i a un 50% en les terrasses. Per altra banda, hi ha reducci tamb daforament per a la biblioteca, cases dapostes, acadmies i autoescoles.

Davant a, Garca explica que des de lajuntament ens hem ficat en contacte amb els representants de tots els sectors locals afectats per a aquestes noves mesures per a comunicar-los la manera en la que els afecta.

A ms, la Diputaci Provincial de Castell, mitjanant el seu president Jos Mart, sha posat a disposici de lAjuntament de Nules per a ajudar-lo a fer front a aquesta situaci. De manera que, efectius del Consorci Provincial de

Bombers portaran a terme tasques de desinfecci en diferents punts de la localitat com ara la Residncia de Persones Majors Mare de Du de la Soledat o en zones comercials, amb aquesta actuaci recolzaran les que de manera continuada realitzen la brigada municipal i precisament aquesta nit tamb els llauradors locals reprendran les tasques de desinfecci amb els seus tractors.

Totes aquestes mesures se sumen a les decretades aquesta setmana pel consistori, a ms en el dia de hui ha tingut lloc una reuni per a coordinar el dispositiu de vigilncia i control que realitzar tant la Policia Local com la Policia Autonmica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana