Nules: El PP reclama al Consell la inversi que permeta a Nules enfrontar amb xit la crisi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196654_122250/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Nules | General | 16-11-2020
El PP reclama al Consell la inversi que permeta a Nules enfrontar amb xit la crisi

El Partit Popular de Nules reclamar al PSOE que incloga en els pressupostos de la Generalitat Valenciana els fons que ens permeten enfrontar un escenari de crisi amb garanties d'xit. La runa econmica a la qual l'alcalde, amb el suport cmplice durant quatre anys del PSOE, ha condut a la hisenda local, exigeixen el major suport per a evitar la fallida davant una pandmia sanitria que t greus conseqncies a nivell social i econmic.

Per a aix, el PP ha presentat una bateria de propostes que el Grup Parlamentari Popular defensar en Les Corts amb l'objectiu d'atendre les necessitats d'un municipi que mereix tot. La bateria de propostes planteja, d'una banda, una partida de 650.000 euros per a dignificar el Casal *Jove de la localitat. Datat dels anys 60, les installacions, precries i obsoletes, millorarien amb l'ampliaci d'un edifici annex i una remodelaci integral que necessriament ha de vindre finanada per la Generalitat.

Mara Victoria Marzal, portaveu del PP en la localitat, ha considerat que la inversi s justa per a una localitat que reclama des de fa dcades inversions que donen servei, qualitat de vida i benestar a la poblaci, i que se sumar a altres mesures com la construcci d'un nou museu. El patrimoni histric artstic que possem mereix posar-se en valor i exhibir-se. Sn ja molts anys de demandes que segueixen sense traduir-se en fets, ha explicat la regidora.

Aix mateix, Nules reclamar a travs d'esmenes la construcci de la pista d'atletisme i la finalitzaci del projecte de la carretera a la Vilavella. Aquest ltim un tram que hauria d'executar-se amb un passeig per als vianants i un carril bici que es dissenyara en parallel a la calada.

El PP tamb reclama inversi per a actuar en el *Cam La Mar, amb l'ampliaci del pont que creua el traat de l'autopista, aix com la remodelaci de les avingudes principals d'accs al municipi: Jaume I, Constituci i Millars. Tot aix obres necessries per a un municipi que mereix dotar la seua platja amb un espai cultural en l'edifici de l'Estany que done servei als vens de la platja de Nules, aix com desenvolupar el polgon industrial que segueix bloquejat i que permetria dotar a la localitat amb un parc empresarial per a captar inversors i capitals que desitjaren establir-se en un polgon amb tres milions de metres quadrats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana