Nules: Els Portaveus de Nules acorden flexibilitzar algunes de les mesures restrictives municipals davant la disminuci dels casos de Covid


 
La Plana al Dia | Nules | General | 20-11-2020
 

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Nules ha acordat flexibilitzar algunes de las mesures restrictives municipals davant la disminuci del contagis per Covid en la poblacin.

De manera que, sha acordat reobrir el camp de futbol, el poliesportiu municipal, i les pistes esportives sols per als entrenaments i partits oficials dels diferents clubs que utilitzen aquestes installacions per es prohibeix lassistncia de pblic i els vestuaris seguiran tancats com a mesures de prevenci.

La resta de mesures es perllonguen de moment set dies ms, fins al prxim 29 de novembre. Cal recordar que aquestes mesures van ser acordades per la Junta de Portaveus el passat 28 doctubre davant l increment important de contagis per la Covid en la localitat i en mires a interrompre o limitar la cadena de transmissi del virus en lmbit municipal, unes mesures que el passat 12 de novembre van ser allargades fins al 22 de novembre.

Seguiran precintats els parcs infantils i les zones doci pbliques del municipi, a ligual que el mobiliari urb, fonts i cabines de telfon de la localitat per a evitar el seu s i continuar tallat el subministrament daigua de les fonts pbliques.

Aix mateix, segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en lhorari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

El personal de la brigada municipal seguir desinfectant els carrers i els espais pblics de manera continuada i tamb els llauradors seguiran portant a terme les tasques de desinfecci dels carrers amb els seus tractors.

I seguiran suspesos els actes pblics municipals programats per les diferents regidories de lajuntament; a ligual que lautoritzaci de cessi del sal multifuncional per a les activitats del CEAM.

Tamb sallarga el refor dels torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenci i distanciament social, i vigilar el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana