Nules: El PP denuncia que l'alcalde segueix sense aplicar la infermera escolar que es va acordar en ple


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196730_122312/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 22-11-2020
El PP denuncia que l'alcalde segueix sense aplicar la infermera escolar que es va acordar en ple

L'alcalde de Nules no compleix l'acord plenari d'habilitar la infermera escolar en els collegis de Nules. Va ser una proposta del PP que va aconseguir el suport majoritari del ple per que, tres mesos desprs, segueix sense aplicar l'alcalde, David Garca.

La iniciativa, que va comptar amb el suport de famlies i docents, es va emportar a ple i es va aprovar per, lamentablement, hui continua sent una promesa incomplida.

La proposta del PP es va posar en com amb les comunitats educatives i es va acordar, en ple, que es debatera en el Consell Escolar. L'acord per a implementar-la depn de "l'acci de l'equip de govern que hui segueix sense fer-la efectiva, i creiem que aquesta iniciativa seria de gran utilitat per a docents i alumnes".

Des del PP, la defensa de la mesura, tal com explica Silvia Vilar, regidora del Grup Municipal, es recolza "en els propis professionals sanitaris, que a travs dels seus collegis oficials han advertit de la importncia de comptar amb un personal qualificat i format en matria sanitria per a atendre les necessitats que en aquest mbit es generen en els espais educatius".

En aquests moments, amb un escenari de pandmia provocat pel Covid-19, "la necessitat es redobla i resulta molt ms necessari aquest perfil professional per a atendre les demandes de centenars d'alumnes i docents. Per a crear protocols eficaos que eviten contagis. I tamb per a donar tranquillitat a les famlies que cada dia porten als seus fills als centres educatius comptant amb el bon fer dels professionals de l'educaci, que assumeixen competncies que els sn imprpies".

Des del PP mantenen el seu defensa de la figura de la infermeria escolar "com una mesura que suma i dona cobertura a alumnes i docents. s un servei que ning pot qestionar com a accessori. s til, necessari i bsic en aquests moments", ha considerat Vilar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana