Nules: Pedro Navarro actuar el 12 de desembre al pay, de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196751_122331/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/11/196751_122331/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 23-11-2020
Pedro Navarro actuar el 12 de desembre al pay, de Burriana

El prxim 12 de desembre a les 20 hores es posar en escena al Teatre Pay de Borriana l'espectacle del guitarrista i compositor Pedro Navarro. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abraada al flamenc i a la msica moderna.
El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granell, ha presentat una de les actuacions de la programaci cultural de la tardor que tindr lloc aquest final d'any al teatre de la capital de la Plana Baixa.
Desprs de la seua tornada del Festival de Guitarra de Vencia el passat mes doctubre, Pedro Navarro es retroba amb el seu pblic ms fidel al Teatre Pay, per a presentar els nous temes de creaci prpia.
Ser un espectacle on es mesclar la fusi de la dansa flamenca d'Ana Llopis amb la banda del guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis, a mans del guitarrista internacional.
Abans de l'actual pandmia de la Covid 19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, i havia passat per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, Pars, Estocolm, Donar se Salaam, Yaound, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Mont-real, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vendme, Sofia, i Sozopol.
En paraules del guitarrista "em trobe illusionat de tornar als escenaris de la nostra terra", desprs d'haver hagut de suspendre concerts a Singapur, el Jap, el Canad els Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana