Nules: Les traves proposades per l'Ajuntament deixa en 'pantomima' les ajudes al comer de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196779_122357/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-11-2020
Les traves proposades per l'Ajuntament deixa en 'pantomima' les ajudes al comer de Nules

'Que semble, per que no siga'. Aquesta sembla que ha sigut la intenci de l'Ajuntament de Nules a l'hora ajudar al comer local. Els dos grups de l'oposici van forar a l'Equip de Govern a traure una lnia d'ajudes al comer local, per la veritat s que sn molts, desenes, els que no han pogut concrrer i es quedaran sense ajudes. El motiu, la complexa i rgida burocrcia que s'ha de seguir en el procediment. Les queixes generades entre els professionals es produeixen en un moment en el qual el consistori hauria de vetlar pels qui sn garants d'ocupaci i servei, en lloc de posar traves que dificulten l'accs a les ajudes.

Des del Partit Popular de Nules recorden que aquest excs de zel ja es va advertir en les taules de treball. Es va acordar per unanimitat facilitar el procediment. No obstant aix, a l'hora de la veritat van donar l'esquena a aquest acord i van convocar unes bases excessivament complexes. El resultat el patim hui.

Per al PP, s bsic facilitar l'accs a aquests fons perqu sn molts els professionals que porten mesos passant-ho mal. Aquest alleujament puntual ha d'evitar el tancament de ms negocis, perqu lamentablement hi ha molts que ja no alcen la persiana perqu les despeses els han afonat. Flac favor fa l'alcalde posant ms obstacles que facilitats.

En aquest sentit, tal com ha assenyalat la regidora del PP, Marta Lpez, s fonamental que els qui sn un baluard per a l'economia de Nules se senten protegits, atesos i se'ls facilite l'accs a unes ajudes, que encara que mnimes, poden alleujar puntualment la seua delicada situaci. Per aquest motiu, si l'objectiu que busquem s el de fer costat al nostre teixit productiu, seria molt ms intelligent actuar d'aquesta manera que no posar barreres i exigncies amb unes bases que molts professionals han lamentat que siguen tan rgides i complicades.

Des del Partit Popular, Lpez reivindica el mxim suport als autnoms, pimes, autnoms... perqu sn les seues activitats les que mantenen el flux de l'economia, garanteixen ocupaci a Nules i faciliten recursos i serveis. No podem abandonar-los, ha declarat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana