Nules: La Generalitat subvenciona la contractaci de dos joves per un ao


 
La Plana al Dia | Nules | General | 10-01-2021
 

La Generalitat Valenciana, a travs del programa LABORA, ha subvencionat la contractaci de dos joves durant un any. El muntant econmic s de 43.000 euros i s'incorporen a dos departaments de l'Ajuntament de Nules.

En concret, el consistori ha contractat a un tcnic agent de desenvolupament local (ADL), i a un tcnic de patrimoni, arxius i conservaci de museus, tots ells joves amb una qualificaci professional reconeguda que shan incorporat recentment als diferents departaments municipals per a desenvolupar les tasques corresponents a la seua formaci.

Aquesta subvenci que hem rebut semmarca en el programa de contractaci de joves qualificats inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil anomenat Empuju on un dels requisits s ser menor de trenta anys. Aix doncs, una vegada ms Nules ha sigut afavorit en les poltiques docupaci que sestan duent a terme en el territori valenci pel Consell, explica la regidora de Poltiques dOcupaci, Rosa Ventura.

A lhora de demandar les qualificacions per a contractar joves de Nules lajuntament ha tingut en compte les necessitats de les diferents rees municipals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana