Nules: El ATUR creix a Nules un 21% el 2020 i el PP exigeix 'invertir en els autnoms de Nules per frenar la desocupaci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197116_122638/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 19-01-2021
El ATUR creix a Nules un 21% el 2020 i el PP exigeix 'invertir en els autnoms de Nules per frenar la desocupaci'

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a la coalici de partits que governa la poblaci per a invertir en els autnoms com a garants de la creaci d'ocupaci. Nules ha tancat l'exercici 2020 amb un increment de l'atur que supera el 21%. Sn dades reals davant els quals no ens podem quedar impassibles. Urgeix protegir als qui sn motor econmic, ajudar-los amb fons propis i incentivar la seua activitat amb bonificacions i beneficis fiscals que encoratgen la contractaci.
Des del PP, Marzal aposta pels models liberals que sn exemple de creaci d'ocupaci. Les 625 famlies de Nules que al desembre de 2020 estaven en atur esperen trobar un treball digne, cobrar un sou i arribar a final de mes fent front a les seues factures.
Per a aix, hem d'apostar pel talent dels nostres emprenedors, pels autnoms, els comerciants, les pimes i empreses que dia a dia empren a les nostres famlies i garanteixen una economia slida. Des del PP prenen com a exemple l'esfor dels nostres agricultors. Noms amb convicci, obstinaci i treball dur enfrontarem la crisi amb xit i frenarem la gradual destrucci d'ocupaci que amenaa amb agreujar-se durant el primer semestre d'enguany.
En aquest sentit, assenyala la regidora, tendim la m a l'alcalde perqu en lloc d'invertir en propaganda i populismes que no alimenten als qui no arriben a final de mes, s'arromangue i es pose a treballar pel que veritablement importa: el futur de Nules. Nosaltres continuarem sent lleials a aquesta localitat que ho s tot. Per aix, les nostres propostes, iniciatives i projectes per a reactivar l'economia estan sobre la taula des del minut zero d'aquesta pandmia. Noms fa falta tindre ganes de treballar per a traar un pla realista que les pose en marxa. I lamentablement, qui hui governa Nules encara no ha tingut ni temps ni ganes de posar-se a aix. Mai s tard, ha concls la portaveu del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana