Nules: El PSPV-PSOE assegura que 'els millors Pressupostos de la histria' escolten les reivindicacions de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197129_122649/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/1/197129_122649/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 21-01-2021
El PSPV-PSOE assegura que 'els millors Pressupostos de la histria' escolten les reivindicacions de Nules

La diputada socialista en Les Corts *Valencianes Ana Besalduch ha assegurat hui que els millors Pressupostos de la histria de la Comunitat Valenciana escolten les reivindicacions de Nules. Aix ho ha manifestat Besalduch, que ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a aquesta localitat de la Plana Baixa en una roda de premsa en la qual han participat tamb el senador per Castell *Artemi *Rallo i el portaveu del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Nules, Adrin Sorribes.

Aquests pressupostos sn expansius i socials, i tracten de donar resposta a la situaci excepcional generada per la crisi sanitria del *coronavirus, ha destacat Besalduch, que ha afirmat aix mateix que els comptes demostren el comproms del Consell de Ximo Puig amb el municipalisme, ja que escolten i atenen les necessitats dels municipis.

En aquest sentit, el portaveu del PSPV-PSOE a Nules, Adrin Sorribes, ha destacat que els comptes recullen unes inversions histriques per a la localitat i ha posat en valor el esfor inversor del Fons de Cooperaci Municipal, que destina a la comarca de la Plana Baixa un total de 2,5 milions d'euros. Aix mateix, quant al municipi castellonenc, ha destacat les lnies destinades a la rehabilitaci de l'autovia CV-10 , amb un total de 300.000 euros, les inversions per a l'ltima fase de la reforma del centre de salut de Nules, amb un total de 50.000 euros, o la continuaci de les inversions del Pla *Edificant de construcci i reforma de centres educatius. Son els millors comptes per a la localitat, perqu escolten i atenen les reivindicacions dels vens i venes, ha defensat.

Per part seua, el senador *Artemi *Rallo ha assenyalat que tant els Pressupostos de la Generalitat com els del Govern d'Espanya estan marcats per la situaci excepcional que vivim i ha destacat que tant l'executiu que presideix Pedro Snchez com el Consell de Ximo Puig han elaborat uns comptes expansius que atenen l'emergncia sanitria per tamb la recuperaci econmica. Es tracta dels Pressupostos ms socials de la histria en un moment en qu s especialment important comptar amb els recursos per a fer front a la situaci social i sanitria, ha manifestat *Rallo que ha concls que aquests comptes garantiran una eixida justa i social a la crisi provocada per la pandmia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana