Nules: El PP exigeix farmcia de gurdia a Nules que evite als vens desplaar-se a La Vilavella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197248_122747/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 01-02-2021
El PP exigeix farmcia de gurdia a Nules que evite als vens desplaar-se a La Vilavella

El Partit Popular de Nules ha reclamat a l'alcalde de la localitat que garantisca a la poblaci un servei de farmcia de dilluns a diumenge els 365 dies de l'any. L'entrada en la ronda de gurdies de la farmcia de La Vilavella ha provocat que un cap de setmana, de manera alterna, la poblaci es quede sense atenci farmacutica i els vens hagen de desplaar-se fins a la vena Vilavella per a obtindre els seus medicaments.

"L'alcalde hauria d'haver-se reunit amb els farmacutics en lloc d'estar de braos plegats. Per la reuni haver-la mantingut abans de l'acord, perqu una vegada ms, ha fet tard". Per a Silvia Vilar, regidora del PP a Nules, "el que s'espera d'un alcalde s que davant un problema defense a la poblaci i done una soluci. I Nules, de nou, ha tornat a perdre".

Per a Vilar, "s absolutament illgic que la nostra localitat, amb ms de 13.000 habitants, haja de desplaar-se a un altre municipi per a rebre els tractaments requerits en cas d'urgncia". I en aquesta situaci, "l'alcalde hauria d'haver actuat amb la deguda previsi, perqu ara l'acord ja s vigent i durant un any patirem les conseqncies de la seua falta de lideratge".

La regidora del PP a l'Ajuntament de Nules, ha lamentat que "la inacci del govern municipal i la falta de comproms de l'alcalde amb la ciutadania haja derivat en una decisi que s injusta per als nostres vens". "No qestionem el dret dels farmacutics a realitzar gurdies. Estan en el seu dret. El que denunciem s l'aband d'un alcalde que est ms pendent si es fes vdeos i pujar-se fotos a xarxes socials que de vetlar per la cobertura que mereixen els seus vens".

En opini de Vilar, "a Nules, lamentablement, en aquests ltims anys hem anat cap endarrere". "L'esquerra s'ha dedicat a desmantellar serveis bsics i privar-nos de recursos tils, com la infermera escolar. "Durant l'etapa de govern del PP es gaudia d'una economia sanejada i en cinc anys es va malgastar en mans d'irresponsables fins al punt que va haver d'intervindre el Consell. Gaudem de serveis bsics, com s el cas de les farmcies de gurdia, i en mans d'aquest alcalde tamb l'hem perdut".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana