Nules: Sorribes (PSPV-PSOE) demana a l'equip de govern de CenN ms cotrol davant la greu situaci de COVID-19


 
La Plana al Dia | Nules | General | 06-02-2021
 

El portaveu del PSPV-PSOE de Nules, Adrin Sorribes, demana a l'equip de govern del CenN la contractaci de tcnics per fer l'avaluaci de la qualitat de l'aire a les aules i que es regule l'entrada a l'escola, per a millorar l'assistncia a classe en temps de pandmia. Tal com explica Sorribes, estes propostes s'han realitzat desprs d'haver escoltat a pares i mares aix com al professorat que demanen millores en els centres escolar.

Amb relaci a l'avaluaci de la qualitat de l'aire, Sorribes assenyala que estos informes facilitaria la compra d'aparells medidors de CO₂ i purificadors que ajuden en el dia a dia que suposa donar classe en les circumstncies actual d'emergncia sanitria.

Per altra banda, Sorribes tamb ha fet referncia a una altra petici de les famlies com s la regulaci de la circulaci de vehicles i el pas de vianants en les hores d'entrada i eixida, la qual cosa sempre ha generat conflicte i ara s'ha vist agreujat per l'entrada escalonada de les i els escolars. s per aix que el portaveu municipal socialista exigeix una soluci "definitiva" a este problema i que passaria per l'ampliaci de les voreres i la implantaci de guals o elements de reducci de velocitat en els entorns escolars.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana