Nules: Sorribes (PSPV-PSOE) demana a l'equip de govern de CenN ajudes de fins 2.500 euros per a autnoms i pimes de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197579_123004/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-03-2021
Sorribes (PSPV-PSOE) demana a l'equip de govern de CenN ajudes de fins 2.500 euros per a autnoms i pimes de Nules

El portaveu del PSPV-PSOE de Nules, Adrin Sorribes, demana a l'equip de govern de Centrats en Nules que habilite ajudes de fins a 2.500 euros per a les autnomes, autnoms i pimes de Nules que han estat afectats per les mesures adoptades per contenir els contagis per la Covid-19. El grup municipal socialista traslladar la necessitat de la creaci d'estes subvencions directes en el prxim Consell Municipal de Comer i Hostaleria que tindr lloc esta mateixa vesprada.

La proposta socialista consistiria en dues lnies d'ajudes: una directa de fins a 1.000 euros per als negocis que han patit l'atur de l'activitat o el tancament temporal (sobretot hosteleria i oci nocturn); i una segona lnia de fins a 1.500 euros per a cobrir despeses corrents (taxes municipals, adaptaci de comeros a la pandmia...). Esta lnia es dividiria entre els serveis no essencials que han patit restriccions en l'activitat, i els serveis essencials que no han patit restriccions i han seguit amb l'activitat.

Sorribes explica que el finanament d'estes ajudes es faria, en part, amb l'augment pressupostari que es preveu per a 2021, "un augment que, en l'esborrany, l'equip de govern de CenN el dedica a partides com festes que, tots som conscients que no necessiten ser incrementades per a este any".

A ms a ms, Sorribes assenyala que les ajudes "han per ser tils" per la qual cosa reclama "una tramitaci rpida" per "pagar-se com ms prompte millor, davant una situaci que esdev incerta per al xicotet comer".Sorribes (PSPV-PSOE) pide al equipo de gobierno de CenN ayudas de hasta 2.500 euros para autnomos y pymes de Nules

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana