Nules: El PP de Nules urgeix activar les ajudes a autnoms per a salvar una situaci agnica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197630_123038/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-03-2021
El PP de Nules urgeix activar les ajudes a autnoms per a salvar una situaci agnica

L'increment de l'atur i el tancament d'activitats en la localitat ha de frenar-se amb un pla de xoc efica que injecte liquiditat als qui creen ocupaci
Nules, 8 de mar de 2021: El Partit Popular de Nules ha fet una crida a l'alcalde de la localitat per a no demorar la concessi d'ajudes a autnoms i evitar la fallida de desenes de negocis que es troben en una situaci agnica.

La portaveu del PP ha fet aquestes declaracions en una setmana en la qual es complir un any del decret d'estat d'alarma pel coronavirus. Un fet tristament histric que ha provocat, un any desprs, una desacceleraci econmica creixent que s'ha tradut en la prdua d'ocupaci per a centenars de vens de Nules.
Des del PP, Mara Victoria Marzal, considera fonamental tindre una administraci local capa d'ajudar als vens i s per aix que s prioritari ser capaos de destinar tots els recursos econmics de Nules a ajudar a les nostres famlies.

Cal assenyalar que Nules s'ha adherit al Pla Resistir pel qual ingressar fons de la Diputaci Provincial i la Generalitat Valenciana per a ajudar al seu teixit productiu. La inversi municipal es limitar a 40.919,55 euros, mentre que la Generalitat aportar 170.498,12 euros i la Diputaci Provincial de Castell dedicar 61.379,32 euros.

Des del PP, treballem des del minut zero per a salvar a Nules. Vam proposar crear unes taules de treball per a rescatar als sectors afectats i, lamentablement, la seua ineficcia es va traduir en res. No tenen voluntat de treballar.

Malgrat tot, Nules ha de ser capa d'agilitar al mxim l'arribada d'aquests fons, perqu cada dia que passa s un dia de sofriment per a molts autnoms que continuen pujant la persiana dels seus negocis. Lamentablement, explica la regidora, hi ha altres punts que ja l'han tancada de manera definitiva, i precisament el que hem d'evitar s que aquesta prdua, el tancament d'activitats, s'estenga pel nostre municipi.

Per a aconseguir-ho, declara la portaveu del PP, fa falta convicci i esfor, prioritzar l'urgent i donar soluci als problemes que tenallen a les nostres famlies. Treballar perqu Nules tinga oportunitats i no perqu les perda, ha manifestat Marzal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana