Nules: Marzal: 'L'alcalde de Nules segueix sense pagar les ajudes d'emergncia als autnoms locals'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197650_123059/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-03-2021
Marzal: 'L'alcalde de Nules segueix sense pagar les ajudes d'emergncia als autnoms locals'

El Partit Popular de Nules ha alertat sobre la urgncia d'ajudar als autnoms per a evitar el tancament de comeros. s una crida d'auxili recollida de l'Associaci d'Hostalers de Nules que fem extensiva a altres tants negocis que veuen com el retard en l'ingrs de les ajudes del Pla Resistir pot acabar provocant el tancament de desenes de negocis de la nostra localitat.

Mara Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, reivindica fets, perqu de la propaganda i l'autobombo a Nules estem ja bastant farts. La gent que t un negoci veu com cada dia arriben puntualment rebuts per a pagar despeses. No obstant aix, des de l'administraci local l'alcalde segueix sense abonar-los els fons que els han de permetre no anar a la fallida. I les paraules, se les emporta el vent i no donen menjar a les famlies.

En aquest sentit, explica Marzal, estaria b que l'alcalde i els seus socis es donaren un bany de realitat. Des dels despatxos no s'adverteixen els riscos que pateixen desenes de famlies del nostre municipi que hui encara esperen que se'ls ingressen les ajudes anunciades.

Dia que passa, assenyala Marzal, s un dia que perden molts autnoms i empresaris que han avalat amb el seu patrimoni o fins i tot el de les seues famlies el seu negoci. Aix les coses, aquest ajuntament ha de ser capa d'avanar aquests fons i garantir que abans que es produsca la runa del nostre teixit productiu, el nostre consistori s capa d'alleujar a tantes famlies que viuen del seu xicotet comer.

Des del Partit Popular de Nules traslladaran aquesta necessitat a les comissions informatives per a posteriorment elevar a ple la proposta. Si s necessari realitzar una modificaci de crdit hem de tramitar-la sense dilaci. Perqu, tal com assenyala Marzal, ens estem jugant el futur del nostre municipi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana