Nules: L'atur es dispara un 13% a Nules en l'ltim any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197670_123076/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 21-03-2021
L'atur es dispara un 13% a Nules en l'ltim any

El drama de l'atur s'ha disparat un 13% en l'ltim any a Nules, afectant, segons dades del Ministeri de Treball del mes de febrer, a 652 famlies de la localitat. El registre reconeix un increment que alarma si es compara amb les dades de febrer de 2020, quan el nombre de famlies afectades era molt inferior, 576 concretament.
Mara Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, ha reiterat la seua proposta d'invertir en el teixit productiu com a frmula efica per a lluitar contra una altra crisi que ha anat en parallel a la sanitria, l'econmica, i que tamb est deixant moltes vctimes.
En noms un any, 76 famlies de la localitat han perdut el seu treball i el sostre dels 600 aturats, s'ha vist superat amb escreix. Desitgem invertir aquesta corba, collaborar en la creaci d'ocupaci i evitar que continue creixent un registre que es tradueix en famlies que han de recrrer a Serveis Socials per a obtindre ajudes.
Unes cues de la fam que podem frenar si creiem en el potencial dels comeros, en els autnoms, en les pimes i en les empreses. Un teixit productiu que no sols ens garanteix servei i atenci directa, ens assegura tamb riquesa i ocupaci en la nostra poblaci.
Des del PP, com hem vingut reclamant des del minut zero d'aquesta pandmia, els qui tenim responsabilitats pbliques hem de garantir poltiques que ajuden a alleujar aquesta crisi econmica. I noms sent efica ho aconseguirem.
Per aquest motiu, explica Marzal, hem plantejat bonificacions fiscals, rebaixes d'impostos, exempcions de taxes i ajudes directes. Els fons d'aquest ajuntament han d'injectar-se en els qui ms el necessiten, en les famlies i en els treballadors per compte propi. I fer-ho ja, perqu resulta irresponsable anunciar a so de bombo i platerets ajudes que segueixen sense arribar. I ja ha passat un any des que es va decretar l'estat d'alarma. Nules no pot esperar ms.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana