Nules: El PP impedeix que l'alcalde gaste 166.000 euros en els seus 'pufos' i aconsegueix 'crear una comissi per a frenar l'atur en el municipi'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197703_123106/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 29-03-2021
El PP impedeix que l'alcalde gaste 166.000 euros en els seus 'pufos' i aconsegueix 'crear una comissi per a frenar l'atur en el municipi'

El Partit Popular de Nules va aconseguir aquest dijous en ple impedir que l'alcalde es gastara els 165.760,59 euros d'estalvis de 2020 a saldar els seus *pufos. La proposta del PP, destinar els diners a crear un pla d'ocupaci municipal, va tirar avant amb la creaci d'una comissi especfica que done forma legal a la proposta i permeta frenar l'increment gradual de l'atur que es registra en la localitat.

El projecte del PP per a Nules "sempre seran els seus vens". "Tenim 652 famlies en atur i l'alcalde, en lloc de pensar a donar solucions als seus problemes, en molts casos dramtics, es dedica a pensar a sanejar els seus dispendis".

Des del Partit Popular, tal com ha explicat Mara Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, "resulta evident la desconnexi de l'alcalde amb el carrer". "Hi ha negocis que tanquen, famlies que han acabat en l'atur i les cues de Serveis Socials recullen cada vegada a un major nombre de sollicitants. I l'alcalde els dona l'esquena".

La proposta que el PP va presentar al ple plantejava destinar els estalvis de 2020 a crear un Pla d'Ocupaci amb una especial atenci als joves. "Aquests diners, de moment, queda reservat al costat dels 90.000 euros del fons de Contingncia, que anir a ajudes Covid-19. El nostre objectiu s que s'injecten els estalvis de 2020 als qui realment el necessiten i es troben en un moment dramtic".

Un objectiu "complit de moment". "Hem aconseguit que aquests diners no es malgaste i esperem que aquesta setmana ens citen per a avaluar les prioritats dels nostres vens i establir les urgncies que han de ser ateses". Tal com explica Marzal, "ho vam dir des del primer dia. Som ac per a ajudar a Nules i defensar els interessos dels nostres vens. Lamentablement hem presentat moltes propostes al llarg d'enguany que ens han vetat. Afortunadament, hem aconseguit que en aquest cas ens escolten. Ara el repte s que fem el pas i aqueixos 165.760,59 euros arriben a les butxaques dels nostres ciutadans", ha assenyalat la regidora del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana