Nules: PP: 'L'alcalde s'amaga rere i COVID per deixar sense servei de Escola de Pasqua a les famlies'


 
La Plana al Dia | Nules | General | 30-03-2021
 

L'alcalde de Nules ha deixat sense servei de Escola de Pasqua a milers de famlies de la localitat que esperaven poder conciliar les seues obligacions laborals amb l'atenci dels seus fills. La prestaci, que habitualment es convocava per a atendre els menors durant el perode no lectiu de Pasqua, era un recurs amb un alt grau d'acceptaci entre les famlies.

Un servei til que beneficiava a molts, ja que els permetia respondre a les seues obligacions en el treball al mateix temps que els seus xicotets estaven atesos. Tal com recorda el regidor del PP, Vicente Ramn Adsuara, les famlies no entenen com no s'habilita aquesta prestaci amb els protocols Covid oportuns, els mateixos que funcionen en altres municipis.

Per al regidor, ens preocupa enormement que els qui governen no tinguen la mnima sensibilitat per a abordar aquesta situaci. Sn entitats privades les que s'han hagut d'organitzar per a convocar campus que donen resposta a les famlies que demanden aquesta prestaci. Mentrestant, lamentablement, tenim a un alcalde que gasta els diners en autobombo, a penjar-se medalles, per s incapa d'oferir un mnim servei de conciliaci, tal com demanden les famlies.

En aquest sentit, la decisi de l'alcalde de no convocar aquest recurs i oferir-lo a les famlies s una galtada ms que castiga a Nules, assenyala Adsuara. Per aix, des del Partit Popular de Nules posen l'altaveu a les protestes de les famlies. Sembla que l'alcalde no t gens d'inters a escoltar-los, per les crtiques i les queixes sn clamoroses i responen a una necessitat que l'alcalde, David Garca, vol silenciar. En opini del regidor del PP, Nules necessita menys propaganda i autobombo i ms gesti. Que qui governa resolga els problemes i no els cree. Que trepitge el carrer i abandone els despatxos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana