Nules: El PP de Nules exigeix destinar 400.000 euros a crear ocupaci i ajudes a empreses mentre l'Equip de Govern pensa en un rgan per a l'esglsia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197813_123204/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197813_123204/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 19-04-2021
El PP de Nules exigeix destinar 400.000 euros a crear ocupaci i ajudes a empreses mentre l'Equip de Govern pensa en un rgan per a l'esglsia

El Partit Popular de Nules ha reclamat a l'alcalde i els seus socis de govern la inclusi d'una partida de 400.000 euros en el pressupost de 2021 que assegure un pla d'ocupaci i ajudes directes a empreses. Per, enfront d'aquesta proposta, l'Equip de Govern pensa en un rgan per a l'esglsia Arxiprestal.

Hem presentat una proposta que detalla de manera minuciosa d'on obtindre els diners i a on destinar-lo. Hem fet el treball que espervem que hagueren fet els actuals responsables poltiques per que, davant l'aband, hem decidit desenvolupar nosaltres amb un objectiu clar: assegurar el futur de Nules, ha apuntat la portaveu del PP de Nules, Mara Victoria Marzal.

La proposta elaborada pel *PPest millimetrada: Hem revisat partida per partida per a deixar clar que voler s poder. I es pot, clar que es pot apostar per Nules, assegura la regidora.

Aix, el PP planteja en la seua proposta obtindre 397.329 euros eliminant i retallant partides que en aquests moments no sn prioritries. D'elles, 200.000 euros anirien dirigits a un pla d'ocupaci amb l'objectiu de frenar la sagnia de l'atur que est patint la nostra localitat.

En efecte, en l'actualitat sn 661 les famlies que estan afectades per la desocupaci i que reclamen als qui governen solucions per a enfrontar aquesta xacra econmica. El nombre d'aturats s'ha incrementat de manera notable en l'ltim any, per la qual cosa urgeix actuar per a contindre la tendncia.

D'altra banda, el PP planteja destinar 197.329 euros a inversions productives per a generar ocupaci. s una manera d'incentivar l'economia a travs d'actuacions que injecten liquiditat a les nostres empreses. s necessari actuar amb diligncia i ser gils en la convocatria d'aquests fons perqu cada dia que passa s un dia perdut per a molts vens de Nules. No podem perdre el temps en propaganda i autobombo, com lamentablement ha ocorregut durant massa anys. s el moment de lluitar per garantir el futur del que ms volem: Nules.

rgan
Mentrestant, l'Equip de Govern que encapala David Garca, pensa en un rgan per a l'esglsia Arxiprestal de Nules alguna cosa que, encara sent una cosa que pot considerar-se interessant, sembla que s qesti suprflua davant l'actual situaci agnica per al comer local i les poques ajudes que ha rebut des de l'inici de la pandmia fa ja 13 mesos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana