Nules: El PP de Nules demana rescatar als llauradors castigats pel 'cotonet' amb els 110.000 d'IBI rstic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197919_123301/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-05-2021
El PP de Nules demana rescatar als llauradors castigats pel 'cotonet' amb els 110.000  d'IBI rstic

El Partit Popular de Nules ha proposat invertir els 110.000 euros de l'Impost de Bns immobles de naturalesa rstica en els citricultors de la localitat castigats per la plaga del '*cotonet'. La inacci i l'aband del PSOE ha generat danys especialment dramtiques per a una localitat que est orgullosa de l'esfor dels seus agricultors, ha explicat el seu portaveu, Mara Victoria Marzal.

La iniciativa forma part de la proposta presentada pel PP que hui l'alcalde segueix sense respondre. Des del Partit Popular de Nules, som conscients que un dels sectors ms durament afectats en aquest ltim any ha sigut l'agrcola i creiem que qualsevol suport econmic, per escs que siga, s necessari.

En efecte, la citricultura travessa una situaci extraordinriament crtica provocada per una plaga lesiva que el PSOE ha alimentat a base de menyspreu cap als agricultors. En opini de la portaveu del PP, s necessari que els *citricultores que han rebut el mxim cstig a crrec dels qui hui governen Espanya reben un bal d'oxigen econmic que els permeta respirar.

Des del PP de Nules, hem presentat aquesta iniciativa perqu considerem, entre moltes altres accions, que s urgent fer costat a aquest sector. Per a Nules, els agricultors que es dediquen a cultivar la taronja sn herois. I el seu esfor, el sacrifici que dediquen a cultivar el millor fruit de la terra, ha de ser posat en valor, secundat i defensat pels qui tenim crrecs de responsabilitat pblica.

Aix les coses, assenyala la portaveu del PP, confiem que l'alcalde tinga en compte la proposta. Que retorne als agricultors als quals els ha cobrat aquest impost l'import que li han abonat. I que dedique el seu esfor i obstinaci a ajudar-los. Perqu Nules s emblema de la citricultura, bressol de la *clemenules i orgulls municipi del fruit dels agricultors que sn, sense cap gnere de dubtes, els nostres herois.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana