Nules: Nules, una altra vegada al maig i sense pressupost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/198054_123415/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-05-2021
Nules, una altra vegada al maig i sense pressupost

Sembla que s un costum amb David Garca al capdavant d'alcaldia de l'Ajuntament de Nules. En la recta final ja del mes de maig, el consistori *nulense segueix sense tindre un pressupost per a aquest exercici.

El primer edil torna a mostrar les manques per a negociar els comptes municipals amb la resta de formacions poltiques i el municipi no t pressupost en un any difcil per a l'economia municipal i per tant en el qual seria molt important adaptar uns comptes d'anys anteriors a les necessitats d'aquest 20/21.

s per aix que el Partit Popular de Nules ha reclamat a l'alcalde que a les portes del mes de juny la localitat mereix l'aprovaci d'un pressupost que permeta eixir de l'estancament que ha deixat ja a prop de 700 famlies en atur. Aix ho ha considerat la portaveu del PP en la localitat, Mara Victoria Marzal, qui ha considerat una prioritat establir un pressupost que permeta reactivar l'economia en una localitat orgullosa de l'esfor i l'obstinaci que defineix als seus agricultors.

Aqueix treball i aqueixa convicci s la que veiem que no posseeix l'alcalde i els seus socis. En cinc mesos han sigut incapaos de tancar uns comptes que hui segueixen sense tindre data malgrat que fa dos mesos entreguem una proposta d'acci per a garantir futur i oportunitats en el pressupost de 2021.

Aqueixa iniciativa establia quatre grans eixos. El primer, obtindre una suma prxima als 400.000 euros de partides no prioritries. La quantitat hauria de destinar-se a crear un Pla d'Ocupaci local, dotat amb 200.000 euros, i distribuir els restants 197.329 euros a inversions productives per al municipi.

Aix mateix, creiem necessari dedicar els 110.000 euros recaptats de l'IBI rstic a ajudar als agricultors. s una obligaci tendir la m a un sector que forma part de la nostra identitat i evitar la seua asfxia, ha considerat Marzal.

Finalment, el Fons de Contingncia, dotat amb ms de 93.000 euros, hauria de destinar-se a ajudes per a autnoms i microempreses de Nules al costat del romanent de tresoreria.

Tota aquesta bateria d'accions que l'alcalde i els seus socis tenen sobre la taula des de fa quasi dos mesos segueix sense forjar en un pressupost que per responsabilitat hauria d'estar ja aprovat. No obstant aix, a l'Ajuntament de Nules governa un aparell de propaganda que en lloc de treballar es dedica a vendre fum. I les conseqncies les pateix Nules de manera injusta i indeguda, ha lamentat la portaveu del PP.

Noms aix s'entn que ja fa diverses setmanes que l'alcalde pensa a 'fer' festes en lloc de salvar l'economia local.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana