Nules: Mazn denuncia l'aband del Govern d'Espanya i del Consell en la costa de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/198067_123425/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/198067_123425/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 30-05-2021
Mazn denuncia l'aband del Govern d'Espanya i del Consell en la costa de Nules

El precandidat a la presidncia del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazn, ha destacat aquest dissabte els "anys d'aband i oblit del Govern de la Generalitat i d'Espanya a la provncia de Castell, que no executa les inversions previstes i necessries per a evitar els problemes d'intrusi marina, que afecta ja ms de 80 habitatges".

Mazn s'ha reunit hui durant el tancament de campanya a la provncia amb el president de l'associaci de vens Verge del Carmen de Nules, Manuel Oliver, acompanyat de la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina, la senadora Salom Pradas, el president i portaveu de PP Nules, Mario Garca i l'edil Vicente Ramn *Adsuara, al costat d'altres crrecs municipals. El candidat a la presidncia del PP regional ha volgut subratllar "l'aband del Consell i del Govern de Pedro Snchez, que encara tenen pendent d'executar el Pla litoral sud de la costa de Castell". "En cada temporal martim desapareix la platja i s'arriben a inundar cases de la
primera lnia que fins i tot estan amenaades d'expropiaci i enderrocament", ha recordat.

Mazn ha visitat la localitat castellonenca de Nules desprs d'haver mantingut una trobada amb afiliats i companys de partit a Vila-real, on ha estat acompanyat de Marta Barrachina, el president del PP de Vila-real, Hctor Folgado; Salom Pradas i la presidenta del PP de la ciutat de Castell, Begoa Carrasco, entre altres diputats nacionals i 200 militants de tota la provncia.

Mazn ha lamentat els acomiadaments dels ms de 3.000 sanitaris per via whatsapp i ha destacat que el PP t "l'experincia en la gesti". "Ho hem fet. Els ciutadans de la Comunitat Valenciana estan esperant al Partit Popular, l'ajuda a sanitaris, pescadors, infraestructures, sector cermic, l'aigua, el finanament i tot el que realment importa al ciutad", ha dit.

Ha destacat la victria del Vila-real, un equip que acaba d'alar-se campi de l'Europa *League, i del qual ha dit que s "l'exemple de l'xit a base d'esfor, constncia, treball, i sobretot del treball en equip, com el Partit Popular. s la suma de tots", ha resolt.

S'ha comproms a treballar per Castell i les seues demandes, i ha agrat el suport massiu a la seua candidatura. All se li ha fet lliurament d'una samarreta de l'equip de futbol amb el nom de Mazn.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana