Nules: Nules realitza obres 'no accesibles' en la platja Les Marines


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198247_123592/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198247_123592/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198247_123592/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 24-06-2021
Nules realitza obres 'no accesibles' en la platja Les Marines

El regidor del PSPVPSOE de Nules, Ramon Martnez, denuncia que les obres de la platja de Nules "no sn accessibles per a persones amb mobilitat reduda". Martnez explica que, tant el mobiliari que s'ha installat, com la passarella de fusta son inaccessibles per les persones amb mobilitat reduda. La passarella de fusta est elevada del sl i per a utilitzar el llavapeus hi ha un desnivell molt gran. El socialista lamenta "la falta de sensibilitat de l'equip de govern de coalici de Centrats en Nules i Ms Nules de cara al collectiu de persones amb discapacitat".

Els treballs s'estan organitzant des del taller d'ocupaci amb l'objectiu de millorar l'entorn urb. "Tot i que al grup municipal socialista explica el regidor creiem que sempre s un encert destinar recursos per a millorar l'espai pblic, per no podem permetre que s'excloga a ning". "Nosaltres treballem per millorar la qualitat de vida de tots els nulers i les nuleres", afig Martnez.

"El govern de Centrats en Nules i Ms Nules s'est gastant els diners de tots els vens i les venes del municipi en projectes que deixen de banda a una part de la ciutadania", lamenta Ramn Martnez. A ms, critica el portaveu socialista, "la inversi actual en la passarella de fusta, en un futur, s'haur de tornar a fer per tal d'aconseguir un passeig martim accessible per a totes les persones del municipi".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana