Nules: PSPV-PSOE de Nules denuncia que l'alcalde es 'incapa' de posar infermer/a escolar un any desprs


 
La Plana al Dia | Nules | General | 11-09-2021
 

El PSPV PSOE de Nules denuncia que els collegis de la ciutat han comenat un segon curs sense servei dinfermeria, desprs dhaver-se aprovat fa ms dun any. La regidora del PSPVPSOE, Arantxa Fortea, afirma que lequip de govern de CeN i Ms Nules es nega a cumplir lacord, ni a facilitar el servei a les escoles, les quals havien rebut positivament la iniciativa amb el suport de lAMPA i els docents. Noms estem veent traves posades per lalcalde, David
Garca, ja que pobles com Castell, Segorbe o Vinars ja funcionen amb este servei de forma legal i la collaboraci del collegi dinfermeria de Castell.

Hem de treballar per millorar la vida del venat, per aix, el Grup Municipal Socialista complix amb els acords plenaris amb les AMPES. Hem facilitat amb el nostre vot, la modificaci de crdit perqu es posen en marxa les ajudes aprovades en les taules de recuperaci de la COVID, ja que una vegada ms, la falta de pressupost per al 2021 deixava a les escoles sense diners per a poder desdoblegar grups dextraescolars i dotar de mesures higiniques les activitats remarca Fortea.

El regidora socialista recorda que estem ac per vetlar pels interessos de la ciutadania, donant suport a les propostes que sn per a inters general, independentment de qui les propose, i sobretot, si tenen el suport de la majoria. Amb este bloqueig del servei dinfermeria, lequip de govern de CeN i Ms Nules demostren que lacord de la majoria no compta per a ells, sols quan s pel seu inters. s una posici que respecta poc les regles de la democrcia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana