Nules: L'alcalde de Nules retalla a un sol dia el servei de neteja dels patis escolars


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198842_124112/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/9/198842_124112/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 28-09-2021
L'alcalde de Nules retalla a un sol dia el servei de neteja dels patis escolars

L'alcalde de Nules ha decidit retallar a un sol dia la prestaci del servei de neteja de patis escolars que fins al passat curs era de tres dies per setmana. Els centres educatius, que amb aquest recurs garantien la posada a punt i condicionament d'aquests espais de trobada entre alumnes, rebran finalment noms un dia una prestaci tal com recull el nou contracte subscrit pel primer edil amb la nova signatura de neteja.
Se suposava que les condicions del nou contracte venien a reforar els recursos en matria de neteja que havia de prestar aquest ajuntament. No obstant aix, explica la portaveu del PP a Nules, Mara Victoria Marzal, en lloc de sumar serveis, resten prestacions.
Des del PP consideren que el nou contracte hauria de suplir les deficincies detectades en matria de neteja en els ltims anys. L'objectiu era millorar les condicions existents, i les bases haurien d'haver contemplat aquesta bateria de necessitats. No obstant aix, explica la regidora, en aquest cas que correspon als collegis, ens hem trobat precisament tot el contrari.
Els patis escolars es netejaven tres vegades per setmana. Els dilluns, dimecres i divendres els collegis rebien la prestaci d'un recurs que posava a punt un espai de contacte entre l'alumnat. En plena pandmia, les garanties de neteja i higiene haurien de ser molt majors i garantir, amb els reforos oportuns, l'estat ptim d'aquestes infraestructures.
No obstant aix, la realitat s que Nules retallar aquesta prestaci que a partir del cicle lectiu que ha arrancat aquest mes de setembre es limitar a una jornada de neteja. Noms els dilluns, aquest s el gran assoliment aconseguit per l'alcalde per al nostre municipi, ha lamentat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana