Nules: Adsuara nombra a Marzal presidenta de l'oficina del PP per a exercir d'altaveu de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/1/199533_124766/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-01-2022
Adsuara nombra a Marzal presidenta de l'oficina del PP per a exercir d'altaveu de Nules

El Partit Popular de Nules que el seu nou president, Jos Vicente Adsuara, va comenar a teixir el 22 de desembre coneix hui nous membres que s'incorporen a un equip que aprn de l'experincia, perqu amb ella som ms fortes. Aix ho ha considerat el lder del PP en la localitat que atorga a la portaveu del PP a l'ajuntament, Mara Victoria Marzal, la responsabilitat de dirigir l'Oficina Municipal i exercir d'altaveu de Nules.
El treball que exerceix el grup municipal s bsic a l'hora de reivindicar les millores que la nostra poblaci reclama. I per aix, tal com ha declarat Adsuara, la labor de Marzal s vertebral. I en aquest objectiu per sumar i integrar, s'incorporen regidors del PP en actiu, com Vicente Ramn Adsuara, com a president de l'rea d'indstria i comer, o a edils de mandats ja extints. s el cas del comit electoral, la presidncia del qual el lder del PP atorga a Pascual Diago, regidor en el mandat 1991-95 com a responsable de Festes, Museus i Parcs i Jardins. Al costat d'ell, Pepe Romero, regidor de Sanitat en el mandat 2007-11 que ser responsable de la taula de sanitat.
Mario Garca, el que fora president del PP i entregar el testimoni a Adsuara, alcalde en els mandats 2007-11 i 2011-15, sumar la seua experincia al capdavant del comit d'experts que el jove lder del PP a Nules crea al costat de la comissi de exregidors, liderada per la histrica Ascensin Figueres.
Sn persones fonamentals no sols per a la histria del PP de Nules, sin tamb per al present i el futur d'aquest projecte. Per aix, explica el nou president del PP en la localitat, s bsic escoltar la seua experincia i crixer amb la seua experincia per a garantir que aquest projecte, que abraa a tota Nules, ix a guanyar per una localitat que mereix molt ms. Tots ells ens sumen, engrandeixen el nostre projecte i ixen a guanyar per Nules, ha concls el president del PP en la localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana