Nules: El PP urgeix intervindre en la piscina de Nules per a garantir un servei òptim als veïns


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/11/202824_127771/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/11/202824_127771/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/11/202824_127771/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/11/202824_127771/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-11-2022
El PP urgeix intervindre en la piscina de Nules per a garantir un servei òptim als veïns

El paviment impermeabilizant de tota la instal·lació es troba degradat, hi ha zones rovellades i les finestres estan bloquejades i registren filtracions
Nules, 8 de novembre de 2022: El Partit Popular de Nules ha sol·licitat una intervenció urgent i immediata en la piscina climatitzada de la localitat per a garantir un servei òptim als veïns. “Si ells en 7 anys han sigut incapaços de moure un dit, per a nosaltres aquest serà un objectiu prioritari”.
Així ho ha manifestat el regidor del PP a Nules, Pedro Valls, qui ha visitat al costat del també regidor i candidat a l'alcaldia, José Adsuara, unes dependències que “són públiques, mereixen inversions, conservació i manteniment, i lamentablement estan abandonades”.
El regidor del PP considera “intolerable” que l'equip de govern sotmeta a una degradació “indeguda” a aquesta instal·lació pública. “Si treballaren en lloc si es fes fotos, Nules estaria molt millor. I els usuaris de la piscina no haurien d'estar sotmesos a aquest càstig en forma que ens resta a tots”.
Valls adverteix que després d'una visita a les instal·lacions esportives per a conéixer l'abast de les queixes que els veïns transmeten “és evident que senzillament no es fa res”. El paviment impermeabilizant dels banys, vestuaris i resta de zones humides està en molts sectors enlairat; hi ha zones perilloses per als usuaris que ja han provocat més d'una ensopegada; hi ha zones on la floridura no s'ha tractat i el quart de materials comparteix un espai mínim amb el quadre de geotèrmia.
A tot això cal sumar que les finestres de la piscina porten més d'un any sense obrir-se i hui estan bloquejades. “Quan plou hi ha filtracions i en les parets hi ha clivelles no segellades”. Pel que respecta a la sala de màquines “la falta de manteniment és absoluta i el propi paviment, alçat, constata l'abandó”.
Valls demana “una intervenció urgent que corregisca aquesta situació”. “No sols creiem que es pot fer molt més, sinó que s'ha de fer molt més”. I per això “exigim una inversió immediata per a pal·liar els danys, evitar que vagen a més i assegurar que els usuaris gaudeixen d'unes dependències en estat òptim, com mereixen”, ha conclòs el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana