Nules: Javier Prior (VOX) reivindica per a Nules 'potenciar la nostra agricultura, la seguretat, el comerç local i secundar, per damunt de tot, a la família'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/5_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/6_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/7_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/8_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/9_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204041_128956/10_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-03-2023
Javier Prior (VOX) reivindica per a Nules 'potenciar la nostra agricultura, la seguretat, el comerç local i secundar, per damunt de tot, a la família'

Javier Prior, vicecoordinador de VOX a Nules, ha reivindicat hui, en l'acte públic celebrat en la plaça Major, dins de la campanya ‘Cuida El Teu, “potenciar i protegir la nostra agricultura, augmentar la seguretat, afavorir al comerç local durant tot l'any i secundar, per damunt de tot, a la família, base de la nostra societat”.
Prior ha estat acompanyat per nostra president provincial i candidata per Castelló a les Corts Valencianes, Plans Massó; pel nostre diputat en el Congrés, Alberto Asarta; i pel nostre responsable d'organització, David Muñoz.
L'acte ha congregat en la plaça a més de 200 persones que s'han situat tant en les cadires habilitades per a escoltar els nostres líders, com als voltants de la plaça.
Prior ha lamentat “el mal estat en el qual es troben els camins del terme, així com els continus robatoris de taronges i de collites que fan més necessari que mai l'increment de la seguretat rural”. També ha fet referència al greu problema de “les plagues de senglars en la zona que delmen les collites”.
El vicecoordinador de VOX a Nules també ha mostrat la seua preocupació per la desaparició constant de comerços locals, de tota la vida, en el municipi. “Un municipi sense comerç és un municipi que camina cap a la seua extinció”.
A més, s'ha compromés a fer costat als clubs esportius de la localitat. “L'esport és salut, vida i VOX continuarà escoltant i donant suport a les demandes dels clubs”.

MASSÓ: “LLUITAREM PERQUÈ ESPANYA NO ES TRENQUE”
Plans Massó ha volgut dedicar les seues primeres paraules als bombers i efectius forestals i militars de la UME que, en aquests moments, continuen treballant en l'incendi descontrolat que ja ha arrasat més de 4.000 hectàrees en l'Alt Millars. “Exigisc al Govern valencià que es pose les piles, perquè les muntanyes estan sense netejar i són un polvorí. Des de la gran nevada de 2017 no s'ha netejat aqueixa zona per culpa de la inutilitat i incapacitat del Govern de Ximo Puig”.
Massó ha insistit que només VOX es diferencia de la resta de partits. “Tots els altres estan sotmesos al consens progre”. I ha afegit: “El requisit lingüístic en educació no l'ha imposat Marzá, ni Compromís, el va imposar el PP amb María José Catalá. Ara ja no ens enganyen més. Nosaltres això no ho consentirem, aqueixa imposició lingüística s'ha d'acabar i que cadascun parle la llengua que vulga”.
“Amb la imposició lingüística estan aconseguint que la pròpia gent rebutge el valencià, perquè el que estan fent és adoctrinar als xiquets políticament amb la seua idea il·lusòria dels Països Catalans”, ha explicat.
“Lluitarem fins a la nostra última gota de sang perquè Espanya no es trenque, perquè Castelló continue sent Castelló, València continue sent València i tots espanyols”, ha afirmat amb contundència entre aplaudiments.
Massó ha criticat als partits polítics municipals que s'estan presentant en els diferents municipis de tota la província. “Volen governar els municipis, diuen, centrats en el municipi; però els Ajuntaments tenen una capacitat legislativa pràcticament nul·la i si volem que els agricultors de Nules tinguen futur, que les carreteres de Nules estiguen asfaltades, que l'educació de Nules estiga en condicions, que les ajudes socials de Nules arriben a qui les necessita, que a Nules tinguem seguretat… perquè necessitem a un partit que lluite per això en els parlaments on això es legisla que són les Corts Valencianes i les Corts Generals”.
“Això de centrats en el meu municipi queda molt bé, però quan han de reclamar alguna cosa a les Corts Valencianes o al Parlament Nacional, els fan el mateix cas que si jo cride a la Moncloa i li dic a Sánchez el que ha de fer”, ha ironitzat.
La president provincial ha insistit que VOX és més necessari que mai per a fer front a l'esquerra i ha lamentat que el PP no haja plantat cara a l'esquerra. “Si VOX no està l'única cosa que tindrem és ruïna, misèria i caos. Espanya ens necessita”.

ASARTA: “VOX VOL CANVIAR LA LLEI DE COSTES”
El nostre diputat en el Congrés, Alberto Asarta, ha posat l'accent a “defensar el nostre” i ha insistit en “la necessitat de defensar la nostra costa, ara amenaçada per unes lleis injustes, i que pateix una regressió des de fa anys sense que ningú d'una solució”. “Aquest problema supera al Ministeri, però és un tema que afecta a tota Espanya; és un problema de voluntat política. Les platges s'han de defensar, els nostres interessos s'han de defensar i s'ha de protegir el ciutadà”, ha asseverat.
Així, ha anunciat que “VOX vol canviar la Llei de Costas i salvar els poblats marítims; Menys burocràcia, més competències per als Ajuntaments”, ha subratllat.
“Les casetes de Nules són el nostre patrimoni cultural i familiar i cal protegir-les. Les defensarem aferrissadament”, ha explicat. Asarta ha anunciat que s'està prenent “molt de debò” aquest assumpte i secundarà totes les protestes i reivindicacions de la plataforma Som Mediterrania.
Per part seua, David Muñoz ha criticat que en els últims 40 anys s'ha abandonat l'habitatge social i protegit. “L'esquerra no sap donar solució a aquest problema”. Així mateix, ha reivindicat més mitjans per a les forces i cossos de seguretat de l'Estat i per als jutjats, com el de Nules, davant l'increment de la delinqüència.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana