Nules: El PP de Nules eleva al ple la defensa del camp i reclama inversions per millorar les condicions dels camins rurals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222556_140674/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/222556_140674/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/222556_140674/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-02-2024
El PP de Nules eleva al ple la defensa del camp i reclama inversions per millorar les condicions dels camins rurals

El Partit Popular de Nules defensarà en ple el sector agroalimentari que aquesta setmana ha eixit al carrer 'per desesperació'. Així ho ha manifestat el regidor del PP a Nules, Vicente Bertomeu, després de presentar una iniciativa que es debatrà en el pròxim ple i en la qual 'demanem tot el suport, la inversió i l'escolta a aquests sectors que són garantia de riquesa i benestar per a moltes famílies de Nules'.

El regidor, que ha posat en valor l'agricultura 'que té cuna a Nules amb la clementina i amb els productes de la marjal', ha considerat 'que és urgent aplicar mesures que exigeixen de tercers països els mateixos estàndards que s'imposen als nostres productes'. Fer-ho a nivell local, 'amb la necessària inversió en la millora dels camins rurals que són garantia de vida per als professionals i en l'actualitat presenten un estat d'abandonament notable'. 'És urgent actuar en aquest sentit al mateix temps que reclamar al Govern d'Espanya l'aplicació de controls sanitaris a frontera per a evitar l'entrada de plagues i malalties que ens causen un mal incalculable'.

Així mateix, el regidor del PP explica la necessitat de 'implementar una reducció dels impostos sobre el combustible i sobre tots els productes necessaris per a poder seguir cultivant la terra, així com fomentar millors preus per als productes i flexibilitzar la normativa mediambiental de la Unió Europea'.

I és ací on Bertomeu creu que 'el Govern d'Espanya ha de deixar clar quines són les seues prioritats. Si ho és el transport, l'agricultura, la ramaderia o la pesca, o si, pel contrari, ho és Puigdemont i Otegi'. 'Perquè no té cap sentit que els professionals del sector hagen de eixir al carrer desesperats davant el menyspreu del Govern d'Espanya i la falta de polítiques que eleven en Europa la veu dels afectats mentre Pedro Sánchez està buscant la fórmula màgica per a blanquejar delinqüents'.

Des del PP, 'demanem a l'Ajuntament de Nules que s'ajuda a una iniciativa que rema a favor d'un dels pilars de la nostra economia. Que pose en valor la terra que tants èxits ens ha donat i ens ha de seguir donant. I que invertisca en la seua defensa, amb la millora dels camins rurals molts dels quals hui presenten un estat d'abandonament que ens fa mal a tots', ha conclòs Bertomeu.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana