Onda: El Teatre Mnaco acollir la nova obra teatral ?Onda Santa?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168933_98647/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168933_98647/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-02-2018
El Teatre Mnaco acollir la nova obra teatral ?Onda Santa?

L'Ajuntament d'Onda, a travs de l'rea de Cultura que dirigeix el tinent d'alcalde Llus Pastor, ha presentat aquest mat ?Onda Santa?, una obra ?multidisciplinria i inclusiva? que se celebrar el prxim 24 de mar al Teatre Mnaco i que combinar teatre, poesia, msica en directe i dansa.
Llus Pastor ha explicat que ?Onda Santa? s un projecte ?nou, creat a Onda i per a Onda?, amb la qual l'equip de govern demostra una vegada ms el seu suport a aquells onders i associacions locals que desitgen dur a terme projectes culturals a la ciutat?. Es tracta d'una obra escrita per l?onder Albert Bells, a travs d'una idea original de la reconeguda actriu local Carme Juan, que explica la histria de diverses dones que en els anys 40 lluitaven per salvar a un home condemnat a mort, creant un paral?lelisme amb la figura de Jess. En aquest sentit, Pastor ha explicat que ?tenim la sort de comptar a Onda amb un gran nombre de persones que tenen talent i ganes de realitzar activitats culturals per als onders i vens d'altres poblacions, per la qual cosa esperem que aquesta nova representaci tinga un gran acolliment i es puga repetir l'experincia en prximes edicions?. A ms, Pastor ha afegit que ?estem davant un projecte molt inclusiu en el qual no solament participaran actors i actrius professionals de la localitat, sin tamb alumnes de l'escola municipal de teatre, de l'escola de dansa, membres de la Uni Musical Santa Cecilia o la SAMVO.
Tant Bells com Juan han desvetlat durant la roda de premsa alguns detalls d'aquesta obra de teatre, que arrancar a la Font de Dins i finalitzar al Mnaco amb la representaci d'una process. A ms, tant dins del Teatre com als voltants, es crear una gran ambientaci grcies a la interpretaci de msica en directe.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana