Onda: Onda ultima els preparatius per a la Fira de Sant Miquel


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/9/177113_105593/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 25-09-2018
Onda ultima els preparatius per a la Fira de Sant Miquel

L'Ajuntament d'Onda est ultimant els preparatius d'una nova edici de la Fira de Sant Miquel, en la qual es combina comer, gastronomia i msica. La Fira tindr lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre al Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins, amb una mplia programaci per a tots els pblics. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet assegura que ?es tracta d'una oferta d'oci molt variada en la qual els visitants i vens podran descobrir el nostre ric patrimoni cultural i les ofertes dels establiments onders i d'aquesta manera, dinamitzar l'economia local?.
Els plats forts de la fira sn la ?II Fira Gastronmica La Miqueleta?, en la qual 10 locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat, i el ?Miquelfest?, en el qual actuaran grups musicals com a Reincidentes, que compten amb ms de 30 anys de trajectria musical. Durant la fira, els comeros locals mostraran els seus productes als visitants, alhora que s'ofereixen activitats paral?leles com a animacions itinerants, actuacions musicals, tallers, mostres gastronmiques o desfilades de moda.
Com a novetat en aquesta edici, el consistori organitza ?Msica jove en clau local?, que comptar amb les actuacions d?Epicentre i l'Orquestra Pelillo, amb l'objectiu de promocionar grups locals. Ximo Huguet afirma que ?tot a s possible grcies a la gran coordinaci i el treball conjunt que ha realitzat el consistori entre les diferents rees i al costat d'associacions locals com la d?Hosturionda i Onda Centre Comercial?.
L'alcalde anima ?tant als onders com a tota la gent de la provncia de Castell a visitar la Fira de Sant Miquel ja que podr conixer de primera m la qualitat dels comeros d'Onda i el nostre ric patrimoni? i afig que ?ser un cap de setmana replet d'activitats per a gaudir tant en famlia, en parella o amb amics?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana