Onda: Onda es prepara per a gaudir d'una gran oferta festiva, cultural i musical en la Fira 2018


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177877_106221/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 16-10-2018
Onda es prepara per a gaudir d'una gran oferta festiva, cultural i musical en la Fira 2018

La ciutat d'Onda ja respira ambient de Fira. Amb el muntatge dels cadafals que s'est produint durant aquests dies i amb les inauguracions que estan previstes, la ciutadania d'Onda ja es prepara per a deu dies de celebraci i festa. El regidor de Festes de l'Ajuntament, Asensio Blaya, destaca que ?hem preparat una gran quantitat d'activitats festives, culturals i musicals per a tots els pblics. Sabem que s difcil acontentar a tothom, per hem intentat elaborar una programaci que puga aconseguir a tot tipus de pblics i d'edats. Com a novetat, cal destacar que el dilluns en la festa de les paelles hi haur una orquestra a la vesprada en l'aparcament del pavell Vctor Cabedo. A ms, el dimarts del sopar de Fira, en finalitzar es podr gaudir d'una masclet nocturna. Aix mateix, mantenim altres actes com el menjar per a la tercera edat i els espectacles infantils tradicionals, i es potencia el teatre en el carrer, oferint sessions quasi tots els dies?.
Pel que fa als actes taurins, Onda presenta un potent cartell que compta amb dos exemplars de la ramaderia Fills de D. Celestino Cuadri que s'exhibiran el primer dissabte i de dos encierros de ferros de primera categoria als quals se sumaran les 12 caps de bestiar que se sufragaran per les penyes taurines de la localitat. A ms, el dissabte aquests festejos comenaran amb dos encierros de Germn Vidal. Blaya assegura que ?s un cartell de grandssim prestigi que, segur que va a atraure a gran quantitat d'afeccionats a la nostra localitat, amb l'impacte econmic que a va a significar per als comeros i negocis de la ciutat?.
El regidor de Festes ha remarcat que ?tenim una previsi de gran afluncia de gent durant la setmana de Fira. Pensem que s'ha treballat molt a oferir gran quantitat d'actes diversos i estem acabant de preparar tot perqu les festes discrreguen amb normalitat i en bon ambient. Volem convidar als ondenses al fet que gaudisquen de les diferents activitats que s'han preparat i a les persones de onders de la nostra localitat al fet que s'acosten a Onda a gaudir amb nosaltres, ja que som un poble acollidor que viu les festes en el carrer i tothom s benvingut?.
Aix mateix, el regidor conclou dient que ?tamb hem treballat en un ampli dispositiu de seguretat perqu els festejos transcrreguen de forma tranquil?la i amb normalitat. No obstant a, volem animar a la gent al fet que gaudisca de tots els actes amb respecte i responsabilitat?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana