Onda: Onda destinar ms d'1,3 milions d?euros al foment de l'ocupaci en el 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179196_107271/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179196_107271/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 21-11-2018
Onda destinar ms d'1,3 milions d?euros al foment de l'ocupaci en el 2019

L'Ajuntament d'Onda segueix immers en l'elaboraci dels pressupostos municipals per al prxim any 2019. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha anunciat que aquests comptes van a contemplar de forma inicial ms d'1,3 milions d'euros en el foment de l'ocupaci i explica que ?per a nosaltres s una prioritat i, sempre dins de les possibilitats i les competncies del consistori, anem a treballar perqu tothom tinga una oportunitat de treball a Onda. Som conscients de la problemtica que ha existit amb l'atur en la localitat, per a s una prioritat d'aquest equip de govern palliar aquesta situaci i encara que hem obtingut bons resultats amb un descens de ms d'1.000 aturats, anem a seguir fent all que estiga en les nostres mans per a reduir ms les xifres?.
Aix, les xifres que manegen des del departament d'Hisenda, que dirigeix la regidora Silvia Cerd, es distribueixen en tres partides principals. La primera sn ms de 900.000 euros per a programes d'ocupaci, que tan bons fruits han oferit en els ltims anys, i que sn, entre uns altres: Personal T?Avalem; Onda VI; AEDL; Personal d?inserci: EMPUJU i EMCUJU; la Brigada Verda o el Pla Estratgic de Comer i Turisme. A ms, vam seguir apostant per l'agncia d'ocupaci que ajuda a qualsevol ciutad d'Onda a trobar una ocupaci que s'adeqe a les seues caracterstiques. Aix mateix, el consistori va a continuar amb les subvencions per a empreses que contracten a persones aturades destinant 125.000 euros a ajudes directes a l'ocupaci. Finalment, es destinaran quasi 300.000 euros a beques de postgrau, per a estudiants, per a persones amb diversitat funcional o vctimes de la violncia de gnere.
?A ms d'aquestes inversions, des de l'equip de govern seguim gestionant per a aconseguir les diferents subvencions que se'ns puguen concedir des d'altres administracions i que puguen ajudar-nos a generar oportunitats, que s la nostra prioritat?, indica l'alcalde que afig que ?aquesta s la poltica que hem dut a terme durant tota la legislatura i que, sens dubte, ens ha ajudat a obtenir unes xifres positives en la reducci de la desocupaci, per hem de continuar treballant perqu continue aquesta tendncia en el nostre municipi?.
Finalment, Huguet comenta que ?encara seguim recopilant totes les dades econmiques per al prxim exercici, per amb la informaci que tenim, sabem que els comptes del 2019 van a tenir un marcat carcter social, de collaboraci amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar el ms inclusius possible, seran uns pressupostos que van a invertir molt en el futur d'Onda i, amb les xifres que hem pogut conixer avui, van a invertir una bona quantitat a generar possibilitats d'ocupaci per a aquelles persones d'Onda que ho necessiten?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana