Onda: Compromís per Onda desenvoluparà un Pla d'Ocupació Local amb la col·laboració de Labora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185207_112436/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-05-2019
Compromís per Onda desenvoluparà un Pla d'Ocupació Local amb la col·laboració de Labora


Lluís Pastor ha avançat que la coalició aposta per «una visió adaptada a les necessitats del nostre municipi» per tal de «millorar en l'eficiència» del servei d'ocupació local. El cap de llista de Compromís considera que així «la lluita contra l'atur seria més efectiva», els programes de formació «s'ajustarien a la demanda real» i es podrien potenciar aquells «sectors menys desenvolupats i que tinguen marge de millora».

L'alcaldable considera que és important inserir els programes d'ocupació locals amb les polítiques de l'antic Servef, «no només per les subvencions que atorga», com per aconseguir una «relació més estreta» que permeta «avançar junts en el mateix camí» i d'aquesta manera «ser més eficients a l'hora de reduir la desocupació a Onda»


Pastor també ha assenyalat que des de la coalició tenen diverses mesures concretes per a millorar i mantindre el teixit comercial de la ciutat. En aquest sentit, considera necessària una plataforma comuna que potencie la venda per internet, que hauria d'estar acompanyada d'un programa de formació i d'ajuda per mantindre actualitzades les pàgines web. Per evitar el tancament de comerços tradicionals, des de Compromís plantegen el programa «Hereta un comerç», que tindria com objectiu formar a les persones que estiguen disposades a adquirir un comerç en traspàs.


«L'ajuda en l'autoocupació i el foment de cooperatives també seran línies a seguir pel nostre govern», ha indicat el cap de llista. «Qualsevol persona o grup de persones que vulguen, tindran el nostre suport mitjançant assessorament, ajudes i programes de formació a l'hora de tirar avant els seus respectius negocis» ha conclòs Pastor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana