Onda: Diego López seleccionat per a l'Europeu de Portugal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186181_113259/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186181_113259/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-06-2019
Diego López seleccionat per a l'Europeu de Portugal


Aquesta temporada s'està convertint en una de les millors per al jugador onder, més conegut a nivell nacional com DIEGO D?ONDA.
Ja que de moment ha aconseguit els següents títols:
-Subcampió autonòmic parelles ONE WALL
-Subcampió autonòmic individual ONE WALL
-CAMPIÓ DE LA XV LLIGA CADET DE TECNIFICACIÓ D?ESCALA I CORDA 2018-19
-3er autonòmic parelles FRONTÓ
-Campió autonòmic individual FRONTÓ
-Subcampió autonòmic equips GALOTXA
-Subcampió autonòmic equips ESCALA I CORDA
Mancant disputar-se encara les fases finals de les competicions següents:
-Individual d?ESCALA I CORDA
-Individual de FRARE
-Individual de TECNIFICACIÓ d?ESCALA I CORDA
Per a culminar tota aquesta sèrie d'èxits, el seleccionador Vicent Molinés ha considerat que és un jugador fonamental per a representar-nos en el pròxim EUROPEU DE PORTUGAL que es jugarà del 22 al 26 de juliol a Moita (Portugal).
En l'últim EUROPEU que es va disputar a TAVERNES BLANQUES ja va estar seleccionat amb tan sols 13 anys i es va estrenar amb la SELECCIÓ SUB-19 en les modalitats de LLARGUES i JOC INTERNACIONAL, realitzant un bon paper i proclamant-se CAMPIÓ D'EUROPA en ambdues.
I ara repeteix amb 15 anys, però amb molta més experiència i sent un dels baluards de la selecció. El mes vinent de Juliol viatjarà a Portugal amb l'expedició i intentaran estar a la mateixa altura que en l'anterior europeu. No obstant això, totes les seleccions han millorat moltíssim i no ho tindran res fàcil per a revalidar els títols aconseguits en el passat europeu.
Per a això el seleccionador ha preparat un intensíssim pla d'entrenament en sessions de matí i vesprada que es desenvoluparà en les localitats de Massamagrell i Tavernes Blanques des del 27 de juny al 18 de juliol; amb la finalitat d'arribar amb una preparació òptima a aquest EUROPEU DE SELECCIONS JOVES.
El regidor d'esports Paco Chalmeta va rebre a Diego a l'Ajuntament d'Onda, com a mostra del reconeixement de tota la població, pel gran moment que està vivint la PILOTA VALENCIANA en la nostra població, en un dels seus últims actes com a regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana