Onda: El PSPV d'Onda demana celeritat a l'equip de govern per posar en marxa el programa d'inserci social i laboral per a majors de 45 anys


 
La Plana al Dia | Onda | General | 18-07-2019
 

El portaveu del Grup Municipal Socialista d'Onda i diputat provincial, Ximo Huguet, ha demanat al PP celeritat per a posar en marxa els itineraris d'inserci social i laboral per a persones majors de 45 anys que es van impulsar durant l'anterior mandat. Huguet ha explicat que la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives ha tornat a subvencionar aquest programa, denominat Tacompanyem, que es va estrenar amb el Govern socialista que presidia Huguet.
El portaveu socialista confia que els populars no posposen ni un sol dia l'inici d'un programa que guia en la cerca activa d'ocupaci i aporta noves oportunitats laborals a gent que ho necessita. En aquest sentit, Ximo Huguet explica que la gesti realitzada per l'anterior Govern municipal ha perms a Onda renovar una subvenci de 133.000 euros, per ara toca gestionar-la i impulsar-la com ms prompte millor.
L'anterior mandat va consolidar les poltiques socials i, amb especial atenci, les que contribueixen a incrementar les oportunitats laborals. Segons recorda el regidor Ximo Huguet, en els ltims quatre anys s'han impulsat programes com el Tacompanyem pensat per a persones amb dificultats d'inserci laboral,
per tamb serveis com l'Agncia d'Ocupaci; l'assistncia gratuta a aturats o els incentius fiscals a empreses que contractaren a persones en atur.
Huguet insisteix en la importncia de no perdre ni un segon per a gestionar aquesta subvenci i que es materialitze com ms prompte millor per a oferir oportunitats laborals als vens i les venes dOnda que ms ho necessiten. Ja saben que s'ha concedit la subvenci desprs que s'haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat, que tindran personal especialitzat per a impulsar aquests itineraris i tenen l'experincia de l'edici anterior, per la qual cosa ara ha d'haver-hi el suficient impuls poltic perqu siga una realitat, insisteix el portaveu del Grup Municipal Socialista.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana