Onda: PSPV: Ballester perd una subvenci per a restaurar el forn mor de la Palmera per incomplir terminis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189408_115953/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-10-2019
PSPV: Ballester perd una subvenci per a restaurar el forn mor de la Palmera per incomplir terminis

Noms han passat tres mesos des que el PP accedira a l'Ajuntament d'Onda i ja han perdut la seua primera subvenci. El Grup Municipal Socialista ha denunciat que l'actual equip de Govern ha perdut l'ajuda per al projecte de restauraci interior i exterior i posada en valor del forn mor de la Palmera per incompliment de terminis, segons recull la resoluci de la Conselleria d'Educaci, Cultura i Esport.
El portaveu socialista a l'Ajuntament d'Onda, Ximo Huguet, ha manifestat la seua profunda decepci per la pssima gesti d'una alcaldessa ms obsessionada amb provocar enfrontaments amb els municipis vens i amb altres administracions que a aconseguir ajudes per al patrimoni local.
Huguet ha assegurat que aquest s el vertader balan dels 100 primers dies de govern de Carmina Ballester al capdavant de l'Ajuntament d'Onda: molta propaganda per poques anous. El portaveu del Grup Municipal Socialista ha recordat que el PP viu de les rendes de la gesti de l'anterior govern socialista perqu tot el que toquen es tora, com les obres del Pla Edificant que han ajornat un any quan ja haurien d'estar executades.
La prdua de la subvenci per part de l'Executiu de Carmina Ballester per a la posada en valor del forn mor de la Palmera suposa una demostraci ms de la desdia del PP a l'hora de buscar la collaboraci d'altres institucions per a impulsar poltiques que milloren la ciutat d'Onda. Segons ha explicat Ximo Huguet, els socialistes vam demostrar una major capacitat d'atracci de fons d'altres administracions per a impulsar projectes que milloren la qualitat de vida collectiva.
En aquest sentit, el portaveu del PSPV a Onda ha tornat a evidenciar la diferncia entre la gesti socialista durant el mandat 2015-2019, que va aconseguir captar ms de 10 milions d'euros en ajudes d'altres institucions enfront dels 3,5 de l'anterior govern del PP. Prcticament tripliquem l'obtenci de subvencions externes per a obres, projectes i programes en el nostre municipi, ha puntualitzat.
No obstant aix, ha concls el portaveu socialista, Ximo Huguet, a la primera oportunitat ens trobem amb un govern aptic, sense idees i obstinat a lluitar contra molins de vent que ja ha perdut la seua primera subvenci. Molt ens temem que no ser l'ltima.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana