Onda: El PSOE denuncia que el pagament mitj a provedors augmenta de 6 a 10 dies amb la mala gesti de Ballester


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190831_117190/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 22-11-2019
El PSOE denuncia que el pagament mitj a provedors augmenta de 6 a 10 dies amb la mala gesti de Ballester

> Silvia Cerd alerta que la despesa continua augmentant, malgrat l'advertiment de l'interventor

El grup municipal socialista d'Onda denuncia que, en els tres primers mesos de govern Ballester, el pagament mitj a provedors ha augmentat de sis a deu dies.

Segons explica la regidora del PSPV-PSOE en la localitat, Silvia Cerd, el termini des que s'aprova el pagament d'una factura fins que s'efectua l'abonament ha passat dels 6,34 dies del segon trimestre de l'any, quan tenem un govern socialista, a 10,57 dies en el tercer trimestre, amb la gesti del PP.

Cerd retrau que l'ajuntament tarde ms de deu dies a pagar les factures als provedors, i aix que els diners en bancs ha passat de 4 a 11 milions. Per a la socialista, aquesta situaci dna compte de la poca capacitat de gesti de l'actual equip de govern, que est ms pendent de fer propaganda que complir i pagar en el menor temps possible.

Aix mateix, Cerd alerta que, en la liquidaci del pressupost a 30 de setembre, la despesa continua augmentant, malgrat l'advertiment de l'interventor, i s'ha sobrepassant el sostre de despessa que marca la llei en ms de 3,2 milions d'euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana