Onda: Intens programa d’actes al febrer per a commemorar el centenari de la Cooperativa d’Onda


 
La Plana al Dia | Onda | General | 27-01-2020
 


El president de la Cooperativa Agrícola NostraSenyora de l’Esperança, Salvador Calzada Feliu, i el director de l’entitat, Raül Ballester Bartrina, han presentataquestdillunsl’intens programa d’activitatsprevistes per al mes de febrer, ambmotiu de la celebració del centenari de la Cooperativa d’Onda.
Es tractad’actestant de carácter oficial i intern, comd’altresoberts al públic en general i que començarandimarts 4 amb el que s’anomenaL'escola a la Cooperativa, per a alumnat de 3er de Primària, tantd’Ondacom de Fanzara, Suera i Tales, que visitaran les instal•lacions de l’entitat. “L’objectiués donar a conèixer a xiquets i xiquetesquèés una cooperativa i com funciona, a través d’activitatslúdiques i de la projecciód’un vídeo”, ha dit Ballester.
“Hemvolgut ser innovadors també ambaixò i hemcomençat per la partmésjove de la societat, perquècreem que són el futur de la Cooperativa, quannormalments’hauriainiciatambactesdirigits a les persones majors que ja en formen part”, ha indicat Calzada.
Per això la setmanapassada ja es van fer a l’IES Serra d’Espadà unes xerrades-col•loquiambalumnatd’ESO i batxillerat, amb la col•laboració de la Federació de CooperativesAgroalimentàriesValencianes (FECOAV). “Aleshoresse’ls va explicar el funcionament de les cooperativescom a empreses, les primeres en aplicar des delsseusinicis una cosa que ara semblatant novedosa com la responsabilitat social corporativa (RSC)”, ha afegit el director de l’entitat.
L’últimacte del mes de febrer será dissabte 22, al magatzem de la Cooperativa, i consistirà en un tastexplicatiud'oli a càrrec de Fabiola Villamón, experta en elaiotecnia i olivicultura de la Cooperativa de Sant Joan De Moró. Aquestaentitatéscol•laboradora de la Cooperativa d’Onda, ja que éson es duen a moldre les olives recollides a Onda i algunsmunicipis del voltant.
“Hempreparat el programa de manera onejant, de forma que hi ha moltsactes al mes de febrer i tornarà a ser intens al desembre, amb la celebració de les festes de la patrona. Elsaltresmesos hi hauràactivitatsmésespaiades”, ha assenyalat el president, Salvador Calzada Feliu, per a concloure la presentación del programa, que s’hafet al saló d’actes de Caixa Rural Onda.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana