Onda: El club pilotari Onda guanya la semifinal d'anada front al CPV Torrent


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193209_119245/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 09-02-2020
El club pilotari Onda guanya la semifinal d'anada front al CPV Torrent


Dissabte passat es va jugar en el Trinquet Municipal d'Onda la semifinal d'anada de segona categoria entre el CPV ONDA A i el CPV TORRENT A.
El CPV ONDA va aconseguir la victòria davant els valencians per 60 a 40, resultat que deixa encara oberta la eliminatòria, mancant la partida de tornada a Torrent.
Partida molt disputada i de gran qualitat tècnica. Tots dos equips no aconseguien enlairar-se en el marcador i quan un aconseguia el joc, tot seguit el feia l'equip contrari.
Aquesta dinàmica es va mantindre fins a arribar al 40 iguals; va ser en aquest moment quan els jugadors locals van aconseguir trencar aquesta dinàmica i aconseguir un darrere l'altre tots els jocs fins al final de la partida; això sí, amb molt d'esforç i paciència, ja que l'equip de Torrent no donava un quinze per perdut i lluitava cada punt com si fora l'últim.
L'equip de Torrent més experimentat que el d'Onda, amb Natalio II fent el “dau” i el “rebot” a la perfecció, Oscar en la posició de mitjà amb un joc que va raure la perfecció i Roberto en la posició de punter voleant qualsevol intent de tallar corda dels onders; es van convertir en el millor equip que ha passat en temps pel Municipal onder, donant un gran espectacle, del qual van gaudir els assistents a aquest.
Pel que respecta a l'equip d'Onda, comentar que Jose Luis va estar molt brillant fent la “ferida”; Alex i Paco també van fer un excel•lent treball de “volea” i Diego en la posició de rest li va imprimir força i tècnica a cadascuna de les pilotes que va tocar.
Dissabte que ve 15 de febrer a les 16,00 hores en el Trinquet de Torrent (València) tindrà lloc el desenllaç d'aquesta semifinal que donarà pas al fet que un dels 2 equips estiga el cap de setmana del 29 de febrer-1 de març disputant la final autonòmica d'aquesta categoria en la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona.
Així doncs, amb un marcador de 60 a 40 per als d'Onda; els nostres jugadors hauran d'aconseguir arribar a 45 per a poder classificar-se per a la gran final. De seguir amb el bon estat de forma en què es troben els onders tenen moltes opcions d'aconseguir-lo.
Esperem poder comptar amb el suport de l'afició que es desplaçarà dissabte que ve per a fer costat a l'equip i aconseguir aquest gran objectiu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana